NAŠA PEVAČICA HITNO MORA NA OPERACIJU! Otkriveni detalji njenog zdravstvenog stanja, verenik odložio svadbu!

Autor:

Zabava

10.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica zbog operacije morala da pomeri svadbu, verenik otkrio šta se događa u četiri zida.

NAŠA PEVAČICA HITNO MORA NA OPERACIJU! Otkriveni detalji njenog zdravstvenog stanja, verenik odložio svadbu!

Foto: shutterstock

Nedavno je Stevan Sekulić, verenik pevačice Aleksandre Bursać, podelio javnosti neke detalje o njihovom odnosu, ali i o planovima za budućnost. Nakon nedavne veridbe, par je izazvao pažnju javnosti svojim divnim vestima, a sada su otkriveni neki novi detalji.

Na pitanje o planiranju svadbe, Stevan je izjavio da se verenica trenutno odmara i pruža podršku od kuće, te da i dalje radi punom parom. Takođe, otkrio je da ih ova srećna vest nije promenila, osim što je još lepše u njihovom odnosu. Istakao je da su njih dvoje uvek bili otvoreni o svojoj vezi, ali da nisu preterano eksponirali svoj privatni život na društvenim mrežama.

Sekulić je takođe istakao da ga razlika u godinama između njega i Aleksandre ne dotiče, te da su svesni da u javnom poslu ne mogu izbeći negativne komentare. Ipak, istakao je da se ne plaši negativnih komentara i da jednostavno znaju kako im je u njihovom privatnom životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić

 

- Uvek mora biti neki negativni komentar, u ovom poslu to ne može da se izbegne, čak i ako radiš sve najbolje, neko će iskopati i reći neku glupost. Mi se nismo plašili i živimo naš život, jednostavno znamo kako je nama u četiri zida. Ne dotiču me negativni komentari na društvenim mrežama. Moji su oduševljeni. Kada smo ušli u vezu mi smo se tu zezali, jer ja imam jako blizak odnos sa roditeljima. Kada su je upoznali, moji su se oduševili i zato sam je izabrao za ženu - rekao je on. 

Otkrio je da li kada stanu na ludi kamen, planiraju da prošire porodicu:

- Čekamo da prođe svadba i njena operacija, pa tada ako Bog da. Ona ide na operaciju bubrega, neću dalje širiti - zaključio je Stevan za portal "24sedam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading