KARLEUŠA POKOSILA CECU! Ražnatovićki HITNO OTKAZAN koncert u Banjaluci, pa platili Jelenu da peva!

Autor:

Zabava

26.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se hitno oglasila na Instagram profilu!

KARLEUŠA POKOSILA CECU! Ražnatovićki HITNO OTKAZAN koncert u Banjaluci, pa platili Jelenu da peva!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Pevačica Ceca Ražnatović neće pevati na trgu Čelinac u Banjaluci, već će je, na oduševljenje publike, zameniti Jelena Karleuša. Ova promena je izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde su se mnogi oglasili povodom ove vesti.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša već godinama su na ratnoj nozi. Njihov sukob je dobro poznat javnosti, a više puta su se zbog izgovorenih reči sretale na sudu. Srpska publika gotovo da se deli na dva tabora, podržavajući jednu ili drugu pevačicu.

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša koncert

 


Otkazivanje Cecinog koncerta i njeno zamena Jelenom Karleušom izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje i stavove u komentarima, pokazujući svoju podršku jednoj od pevačica.

Jelena Karleuša se oglasila povodom ove situacije putem svog Instagram naloga, potvrđujući da će zameniti Cecu Ražnatović na koncertu u Banjaluci. Njena poruka je izazvala dodatno uzbuđenje kod fanova, koji su očekivali da će imati priliku da je vide na dva koncerta u istom danu.

Dragi moji, vidimo se sutra, u subotu, 27. jula na dva koncerta u istom danu - verovali ili ne. Prvo ću se sa vama družiti na trgu Čelinac, u Banjaluci, a nakon toga, iste noći, vidimo se u Budvi. Kad se leti, sve je blizu i sve se može. Jedva vas čekam sutra - poručila je Karleuša. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 


Ovim povodom, interesantno je istaći da je Jelena Karleuša najavila da će se iste noći nakon nastupa u Banjaluci, naći sa svojom publikom i u Budvi. Njena poruka je izazvala dodatno uzbuđenje kod fanova, koji su jedva čekali da je vide na ovim nastupima.

U zaključku, ova neočekivana promena učinila je da se javnost ponovo bavi rivalstvom između dve estradne zvezde, ali je istovremeno izazvala veliko interesovanje kod publike koja jedva čeka da vidi nastupe Jelene Karleuše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading