OBJAVLJENO U KAKVOM STANJU JE ANA ĆURČIĆ: Hitno priključena na aparat!

Autor:

Zabava

04.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić hitno priključena na infuziju!

OBJAVLJENO U KAKVOM STANJU JE ANA ĆURČIĆ: Hitno priključena na aparat!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, objavila je na svom Instagram profilu da joj je infuzija priključena u ruku. Nedavno je otkrila da je dobila koronavirus, zbog čega joj je preporučena izolacija dok ne bude bolje, a trenutno je na kućnom lečenju.

Ana Ćurčić je izazvala veliku pažnju javnosti svojom objavom na Instagramu, gde je pokazala da joj je infuzija priključena u ruku. Ova bivša takmičarka rijaliti programa "Zadruga" nedavno je obelodanila da se zarazila koronavirusom, te je sada na kućnom lečenju. Njeni pratioci širom društvenih mreža pružaju podršku i žele joj brz oporavak.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić na infuziji

 


Kada je Ana Ćurčić javno saopštila da je zaražena koronavirusom, mnogi su bili iznenađeni. Njeni pratioci su izrazili zabrinutost i saosećanje, ali su istovremeno pohvalili hrabrost kojom je Ana odlučila da podeli svoje iskustvo sa ovom opakom bolešću. Nada se da će se brzo oporaviti i ponovo biti aktivna na društvenim mrežama.

Iako se trenutno nalazi na kućnom lečenju, Ana Ćurčić je okružena podrškom svojih prijatelja, porodice i fanova. Njeni pratioci redovno šalju poruke podrške i pozitivne energije, nadajući se da će se Ana uskoro oporaviti i vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ana Ćurčić je odlučna da se izbori sa koronavirusom i veoma ceni podršku koju dobija od svoje zajednice na društvenim mrežama. Svojim otvorenim pristupom i hrabrošću, ona šalje važnu poruku o važnosti brige o zdravlju i solidarnosti u ovim izazovnim vremenima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading