CECA ČESTITALA SRPSKIM KOŠARKAŠIMA NA POBEDI! Pevačica nije krila sreću! Evo šta je pisala na društvenim mrežama !

Autor:

Zabava

10.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat je bio iznenađujući, ali je tim pokazao izuzetnu borbenost i spremnost da se izbori za visok plasman.

CECA ČESTITALA SRPSKIM KOŠARKAŠIMA NA POBEDI! Pevačica nije krila sreću! Evo šta je pisala na društvenim mrežama !

Foto: Ata images

Srpska košarkaška reprezentacija postigla je izvanredan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši bronzanu medalju pobedivši Nemačku rezultatom 93:83. Ova velika pobeda došla je nakon poraza od selekcije SAD i donela veliku radost svim ljubiteljima sporta u Srbiji. Rezultat je bio iznenađujući, ali je tim pokazao izuzetnu borbenost i spremnost da se izbori za visok plasman.
 

Među oduševljenima ovim velikim sportskim uspehom bila je i balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja se putem društvenih mreža obratila svojim pratiocima. Na svom Instagram profilu, Ceca je izrazila svoje oduševljenje postignutim rezultatom kratkom, ali snažnom porukom: "Bravoooo!"

Foto: Instagram printscree

Objava Cece Ražnatović na Instagramu

 

Njena objava odražava opšte oduševljenje i ponos nacije zbog uspeha naših košarkaša na svetskoj sportskoj sceni.
 

Ova bronzana medalja predstavlja značajan uspeh i motivaciju za buduće generacije sportista. Ceca je, kao i mnogi drugi, ponosna na postignuti rezultat i srećna što srpski sport ponovno beleži velike uspehe. Raduje činjenica da ova pobeda može da posluži kao inspiracija mladim sportistima da nastave da rade naporno i sanjaju velike sportske uspehe.

Foto: ST/V. LUKIĆ, Youtube printscreen/paparazzo lov

Svetlana Ceca Ražnatović

 


Ovim uspehom srpska košarkaška reprezentacija još jednom je pokazala snagu i talenat, te je privukla pažnju i divljenje širom sveta, a brojne poznate ličnosti sa domaće estrade su takođe uputile iskrene čestitke na pobedi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading