BOGDAN OVO PRIREDIO MISICI NAKON SAZNANJA DA ĆE DA MU RODI SINA! Ona bila van sebe, nije znala šta ju je snašlo (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan je Jovani samo pokazao hotel koji je prethodno krišom bukirao, a ona je počela da skače od sreće!

BOGDAN OVO PRIREDIO MISICI NAKON SAZNANJA DA ĆE DA MU RODI SINA! Ona bila van sebe, nije znala šta ju je snašlo (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Ugostitelj Bogdan Srejović i bivša misica i učesica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević, par koji je obećao večnu ljubav jedno drugom, nedavno je potvrdio vesti da će uskoro postati roditelji, a sada su potvrđene pretpostavke da čekaju dečaka! 

Oni su na otkrivanju pola bebe zajedno sa kumovima dragim ljudima saopštili da će postati roditelji dečaka, pa njihovoj sreći sada nema kraja. 

Foto: Shutterstock, Printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva, Printscreen/Instagram

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

 

Nakon svega lepog što ih je u poslednje vreme zadesilo, Bogdan je isplanirao da sa Misicom otputuje na kraći odmor, a u pitanju je, kako smo saznali, destinacija na koju ona odavno želi da ode, ali zbog brojnih obaveza nije uspevala.

Foto: Instagram printsceen

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević

 

- Bogdan je Jovani samo pokazao hotel koji je prethodno krišom bukirao, a ona je počela da skače od sreće! Posle vesti da će postati roditelji dečaka ovo joj je dodatno iscrtalo osmeh na licu, pa njihovoj sreći sada nema kraja. Jovana je htela odavno da putuje na tajnu lokaciju, ali je Bogdan čekao pravi trenutak da se odluči za ovaj potez i napravi iznenađenje iz snova - priča nam izvor blizak paru.

Podsetimo, Iako su se pevačica Ceca Ražnatović i Bogdan rastali 2022. godine, Anastasija nije krila koliko joj je biznismen drag, još dok je bio deo njenog majčinog života. S obzirom na to da su Ceca i Bogdan zadržali prijateljski odnos nakon raskida, Anastasiji je među prvima lajkovala Jovavinu današnju objavu o dolasku prinove.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading