NUĆI NEMA POJMA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! Nisu mu pomogle ni asocijacije!

Autor:

Zabava

10.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek nakon što su mu objasnili posle nekog vremena da je bila bliska sa Tomom Zdravkovićem, Nući se prisetio svega.

NUĆI NEMA POJMA KO JE SILVANA ARMENULIĆ! Reper se izblamirao za sve pare! Nisu mu pomogle ni asocijacije!

Foto: Printscreen

Poznati reper Igor Panić Nući, inače jedan od najpopularnijih repera na našim prostorima, izazvao je iznenađenje izjavom da ne zna ko je Silvana Armenulić i da je ne bi povezao sa Tomom Zdravkovićem. Ova izjava je pokrenula burne reakcije, s obzirom na to da su Silvana i Toma bili bliski saradnici i prijatelji.

Kada su ga ispitivali o poznavanju rada svojih starijih kolega, Nući je iznenadio svojim odgovorom. "To ne znam. Ne znam stvarno -  rekao je mladi reper kada su ga pitali za Silvanu Armenulić. Tek nakon što su mu objasnili da je bila bliska sa Tomom Zdravkovićem, Nući je priznao da se prisetio svega. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Igor Panić Nući

 

Pored toga, Nući se osvrnuo i na skandal Vojaža i Seke Aleksić, koji je prozvao mlade pevače da pevaju "na USB". On je istakao da ne želi da se bavi takvim kontroverzama i da je u dobrim odnosima sa bend izvođačima. Takođe je najavio izdavanje svog prvog albuma u oktobru te godine, te planira razne inovacije u muzici i odnosu prema poslu.

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić

 

Pa dobro, to je priča koja je ono… Taj USB se spominje od „Elitnih odreda“ do danas. Ja ne znam, kako ne dosadi ljudima više ta priča. Konkretno, ja nisam u lošim odnosima sa bend izvođačima, šta god. Ja sam u super odnosima s njima. Svako ima neko mišljenje koje želi ili ne želi da iskaže. Meni je, mislim na kraju dana sve jedno šta ko misli. Ja sam zadovoljan onim što sam do sad postigao i evo, izdaću svoj prvi album u oktobru ove godine. Tako da meni ide dosta dobro. Ja sam zadovoljan i planiram razne neke inovacije što se tiče muzike i generalno odnosa prema ovom poslu. Tako da možda i ja ne budem više na USB-u za jednu, dve godine - rekao je on. 


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading