SRPSKI REPER U ARENI ABU DABIJA! Nući razgalio Orlove pesmom, pa poslao snažnu poruku!

Autor:

Zabava

16.07.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan ambijent za naše igrače!

SRPSKI REPER U ARENI ABU DABIJA! Nući razgalio Orlove pesmom, pa poslao snažnu poruku!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/AP Photo/Altaf Qadri

Večeras, 16. jula, košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je važnu pripremnu utakmicu protiv Australije u Abu Dabiju, što je deo njihovih priprema za predstojeću Olimpijadu koja počinje za desetak dana. Atmosfera u Etihad areni bila je fantastična zahvaljujući di-džejvima koji su puštali energičnu muziku pre utakmice, stvarajući sjajan ambijent za naše igrače.

Foto: e-tock

Nući

Jedan od hitova koji su odjekivali kroz arenu dok su naši momci ulazili na teren bio je popularni singl Nućija i Vojaža, čija je pesma "Gad" posebno privukla pažnju svojim tekstom i melodijom. Ova numera je uspela da dodatno podigne atmosferu i motiviše igrače pred izazov protiv jakog protivnika.

Pored toga, publika je uživala i u pesmi grupe Luna, čija je melodija doprinela energiji koja je vladala u areni pre početka utakmice. Hit "Dupla škorpija" takođe je bio deo muzičkog repertoara koji je razmrdao naše Orlove i pripremio ih za početak duela sa Australijom.

Nakon završetka utakmice, Nući se oglasio na svom Instagram storiju, gde je uputio moćnu poruku našoj reprezentaciji, koja je preživela poraz. Izrazio je ponos zbog njihove igre i poželeo im sreću u predstojećim izazovima na Olimpijadi. Ova podrška iz sveta muzike dodatno je inspirisala igrače i pokazala koliko je važna podrška cele zemlje u njihovoj misiji.

Foto: instagram.com/nucciovde

Nući

- Srećno braćo - napisao je uz snimak izlaska i emotikone srpske zastave i snage.

Ovo nije bio samo običan meč pripremnog karaktera; bio je to test snage i spremnosti naših košarkaša pred najvažniji sportski događaj na svetu. Utakmica protiv Australije pružila je vrednu priliku za uigravanje tima i ispitivanje taktičkih strategija u realnim uslovima, što je ključno u poslednjim trenucima priprema.

Reprezentacija Srbije je pokazala odličan timski duh i profesionalnost na terenu, što su kvaliteti koji će im biti od velike koristi u borbi za medalje. Svaki detalj, od atmosfere u areni do podrške sa društvenih mreža, bio je važan deo njihove pripreme i motivacije za postizanje vrhunskih rezultata.

S obzirom na izazovne uslove u Abu Dabiju, gde su temperature bile visoke, trud naše reprezentacije dodatno je cenjen. Izdržljivost i fokus koji su pokazali na terenu odražavaju posvećenost i predanost svakog člana tima ka zajedničkom cilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading