ZA DVA STANA PUKLA PREKO 700.000 EVRA: Tea Tairović se počastila luks nekretninama u Srbiji i Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

09.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pametno uložila novac zarađen na nastupima!

ZA DVA STANA PUKLA PREKO 700.000 EVRA: Tea Tairović se počastila luks nekretninama u Srbiji i Crnoj Gori!

Foto: Privatna arhiva

Pevačica Tea Tairović trenutno je jedna od najtraženijih širom reigona, a za njene nastupe uvek se traži karta više. Pevačica koja radi punom parom odlučila je da novac koji je zaradila od nastupa uloži u nekretnine u Srbiji i Crnoj Gori.

- Tea radi punom parom, gotovo svaki dan nastupa! Otkad je izbacila novi album, porasla je potražnja za njom, a tako i njena zarada. Ona je rešila da zaradu pametno uloži u nekretnine i već je kupila stan u Beogradu, za koji je iskeširala oko 300.000 evra, ali se još nije uselila jer su radovi u toku. Preseljenje iz Novog Sada u Beograd planira tek krajem ove ili početkom sledeće godine - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da je Tairovićeva godinama maštala o nekretnini u glavnom gradu:

- Tea nije rasipnica, skromna je i zahvalna na svemu što joj je posao doneo. Vredno je radila na karijeri i ulagala mnogo novca u pesme i spotove, jer je verovala da će joj se sve vratiti. Godinama je pričala da joj je velika želja da kupi stan u Beogradu, a kako je uspela da uštedi dovoljno novca, nedavno je angažovala agenta za nekretnine koji joj je pomogao da pronađe stan baš po njenoj meri.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Tea Tairović pazarila luksuzne nekretnine

Nakon kupovine stana u Beogradu, Tea je pazarila i stan u Crnoj Gori, tačnije apartman na primorju i to u letovalištu Luštica, poznatom po luksuznim nekretninama.

- Tea obožava Crnu Goru i kad god ima slobodno vreme, voli tamo da otputuje. Luštica joj se dopala već pri prvoj poseti i zacrtala je da baš tamo kupi apartman. Lokacija joj se svidela jer je tamo mirno, a blizu je Tivta i Kotora, gde može da izađe u provod kad god poželi - objasnio je izvor i otkrio kakve je zahteve imala mlada pevačica pri odabiru stana:

- Bilo joj je veoma važno da apartman bude prostran, sa velikom terasom sa pogledom na more, kao i da bude pod video-nadzorom zbog bezbednosti. Sve je to našla, a taj stan je platila vrtoglavih 430.000 evra! - navodi izvor za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading