PEVAČICE IZGRMELE NA IBICI, U GRČKOJ I CRNOJ GORI! Estrada puni baterije na top destinacijama!

Autor:

Zabava

10.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše pevačice se razgolitile na svojim godišnjim odmorima!

PEVAČICE IZGRMELE NA IBICI, U GRČKOJ I CRNOJ GORI! Estrada puni baterije na top destinacijama!

Foto: Printscreen/Instagram

Poznate ličnosti gotovo neprestano rade, bilo da su u pitanju nastupi ili snimanja, te retko kada ugrabe priliku za slobodan dan. Ipak, kada stigne leto, većina njih uspe da ode na neku luksuznu destinaciju, na kojoj napune baterije i spreme se za naredni radni period.

Foto: Instagram printscreen

 


Prijovićka i Filip u pustinji
Pevačica Aleksandra Prijović prošle godine je započela turneju "Od istoka do zapada" i zakazala koncerte širom regiona. U gotovo svakom gradu u kom je nastupala, rasprodala je po nekoliko dvorana, a uz to peva i u klubovima i na veseljima. Ipak, i ona je otišla na zasluženi odmor, a fotografije s putovanja objavila je na svom nalogu na Instagramu. Iako nije označila na kojoj se lokaciji nalaze, fotografije na kojoj su pevačica i njen suprug Filip Živojinović nastale su u pustinji. Porodica Živojinović je za ovu priliku uskladila i stajlinge, te su nosili bele košulje.

Foto: Instagram printscreen

 


Lena sa sinovima na Jadranu
Pevačica Lena Kovačević je nakon smrti majke početkom godine, te Pesme za Evroviziju pronašla mir i spokoj posle izuzetno teškog perioda, a prve letnje dane iskoristila je i za mali predah. Lena je spakovala kofere i sa suprugom i dvojicom sinova uputila se put Jadranskog mora, a s te lokacija redovno objavljuje fotografije.

Foto: Instagram printscreen

 

Milica za Egipat iskeširala 300.000 
Nakon raskida veze s manekenom Lazarom, pevačica Milica Todorović otputovala je na odmor u Egipat. Ona je letovanje provela sa saradnicom i drugaricom Bojanom, a njih dve su svakodnevno obaveštavale ljude kako provode vreme. Milica je smeštaj obezbedila u jednom luksuznom hotelu, gde noćenje nije nimalo jeftino. U zavisnosti od toga koju sobu zakupite, za šest noćenja potrebno je izdvojiti između 120.000 i 300.000 dinara.

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

Jelena i Ivan u grčkom rizortu
Pevačica Jelena Tomašević otputovala je na odmor sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem. Njih dvoje su odseli u luksuznom hotelu u Grčkoj, gde jedna noć košta oko 600 evra. Par uživa u suvom luksuzu, u sobi s privatnim bazenom. Jelena je, kada su se smestili, s pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije i snimke na kojima pozira u bikiniju, s velikim slamenim šeširom.

Foto: Instagram printscreen

 

Nikolija letuje bez Relje
Pevačica Nikolija Jovanović u poslednje vreme redovno nastupa, ali je odlučila da napravi pauzu i otputuje na zasluženi odmor. Ona je za lokaciju odabrala Grčku, a na letovanje je otišla u društvu ćerkica Ree i Hane. Njen suprug reper Relja Popović trenutno je na turneji, pa nije mogao da bude s njima.

Foto: Instagram printscreen

 

Tea prvi put na godišnjem odmoru
Pevačica Tea Tairović ovih dana, takođe, uživa u letnjim danima, a mnogi su na njenom Instagram profilu primetili da pevačica nije pravila pauzu otkako je počela s nastupima, što su i komentarisali
- "Konačno da se i ona odmori", "I Tea ima dušu", "Ova žena nije čula za godišnji odmor" - bili su neki od komentara. Inače, Tairovićeva nije otkrivala lokaciju gde uživa, ali sudeći po fotografijama nije izostala luksuzna destinacija.

Foto: Instagram printscreen

 

Anastasija na Ibizi s Emom Radujko
Anastasija Ražnatović je s mužem fudbalerom Nemanjom Gudeljom otputovala na Ibizu. Anastasija je podelila fotografije sa žurke, na kojoj je bila i pevačica Ema Radujko. Ema je bila u minijaturnom, zlatnom bikiniju, dok je Anastasija blistala u teksas kombinaciji i sve vreme je nosila naočare.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading