TEA TAIROVIĆ U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Uhvatili smo je u Crnoj Gori sa mišićavim dečkom - padale vilice i ženama i muškarcima! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.07.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledali u pevačicin dekolte i mišiće njenog dečka!

TEA TAIROVIĆ U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Uhvatili smo je u Crnoj Gori sa mišićavim dečkom - padale vilice i ženama i muškarcima! (GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Popularna pevačica Tea Tairović trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde ima nekoliko zakazanih nastupa. Pevačica je juče stigla u Tivat, gde ju je dovezao njen mišićavi dečko, koji joj je ujedno i telehranitelj. Pevačica je, kao i uvek, bilo raspoložena i nasmejana, a svi su se oduševili kad su videli šta je obukla.

Naime, uska šljokičava haljina bila joj je pripijena uz telo i savršeno je isticala njene atribute, a duboki dekolte nikoga nije ostavio ravnodušnim. Sa druge strane, dame su od glave do pete odmeravale njenog mišićavog dečka.

Pevačica ne voli da otkriva previše detalja o svom privatnom životu, a nezvanično je potvrdila u emisiji "Amidži šou" da je u vezi.

- Je l' sada kada imaš dečka, ne možeš da pišeš balade? - pitao je nedavno Teu voditelj u emisiji "Amidži šou".

- Ne želim da pričam o svom privatnom životu, ne znam ko ti je to rekao... - rekla je Tea tad.

- Znači nemaš dečka? - pitao je voditelj.

- Nisam ni to rekla, ostuaću uzdržana, ali da, imam nekoga ko mi se sviđa... Što manje ljudi zna da si srećan, duže ćeš biti srećan. Ja jesam javna ličnost, ali nisam javno dobro - rekla je Tea potom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tea Tairović u emisiji "Amidži šou"

Inače, nedavno se pojavila informacija da je Tea pazarila luksuzni stan u mesto Luštica, upravo u Crnoj Gori, gde je uhvaćena sinoć. Ranije je pisano o tome da će Tea ove godine zaraditi impresivnih 670.000 evra, što pokazuje koliko je njen rad cenjen i koliko je popularna među publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading