Čolina kuvarica RAZVEZALA JEZIK, pa otkrila kakav je prema POSLUZI: "Kad god dođe u restoran prvo ulazi u kuhinju..."

Autor:

Zabava

23.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić je svoju privatnost uvek skrivao kao zmija noge.

Čolina kuvarica RAZVEZALA JEZIK, pa otkrila kakav je prema POSLUZI: "Kad god dođe u restoran prvo ulazi u kuhinju..."

Foto: youtube.com/Zdravko Colic

Zdravko Čolić

Muzička legenda Zdravko Čolić skoro šest decenija je na domaćoj javnoj sceni, a o Čolinoj privatnosti se ne zna se mnogo.

Ipak, svojevremeno je jedna kuvarica otkrila kako se ponašao kada dođe u poznati beogradski restoran u kom je u to vreme bio redovan gost.

Izvesna blogerka Sandra spremala je obroke za pevača, te se prisetila koja su mu bila omiljena jela dok je ona radila na tom mestu.

On je bio naš redovan gost i, pre svega, čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo - rekla je ona svojevremeno za Grand i otkrila šta je Čola najviše voleo da jede iz njene kuhinje:

Republika

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Zdravko Čolić je veliki profesionalac, a mnogima je omiljen i mimo scene

- Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio i sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. Kako je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to jako voleo.

Inače, legendarni Čola koji se i u osmoj deceniji prema publici ophodi krajnje profesionalno, pa je nedavno pevao po kiši i oluji, i ne pomišljajući da prekine koncert, mnogima je omiljen i van scene, na kojoj ga većina smatra neprikosnovenim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading