OTKRIVENO KOJU FARBU ZA KOSU KORISTI ČOLA: Ova TROJKA je ključna za izgled i vitalnost Zdravka Čolića!

Autor:

Zabava

02.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući jajima posebne sorte prepelica glas mu je gotovo identičan onom s početka karijere, a za lice koristi samo kreme iz manastira.

OTKRIVENO KOJU FARBU ZA KOSU KORISTI ČOLA: Ova TROJKA je ključna za izgled i vitalnost Zdravka Čolića!

Foto: printscreen/RTV Pink

Zdravko Čolić

Legendarni pevač Zdravko Čolić (73) za kog mnogi kažu da i u svojoj osmoj deceniji izgleda kao dečačić, oduvek je bio poznat po svom disciplinovanom pristupu životu i brizi o zdravlju.

Izvor blizak pevaču otkriva da Čolić veoma vodi računa o ishrani, snu i fizičkoj aktivnosti, te da je ova trojka ključna za njegov izgled i vitalnost.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić i u osmoj deceniji drži do svog izgleda

Naime, Čolićev jelovnik se sastoji od pažljivo odabranih namirnica.

- Svako jutro započinje ritualom konzumiranja meda, limuna i čije pre doručka. Ishrana mu se bazira na doziranoj konzumaciji mesa, pri čemu je čista junetina obavezna jednom nedeljno, dok ostalim danima bira piletinu i ribu uz svežu domaću salatu. Posebno je zanimljivo to što Čolić pije jaja od prepelice, koristeći posebnu sortu koja mu pomaže da očuva svoj glas, gotovo identičan onom s početka karijere - otkriva upućeni izvor za Kurir, te dodaje:

- Kada je reč o nezi kose, Čolić koristi farbu prirodnog sastava, te redovno neguje svoju kosu prirodnim pakovanjima od maslinovog ulja. Takođe, za pranje kose koristi šampon od koprive, dok kožu lica održava prirodnim kremama pravljenim u manastiru. Važno je napomenuti da Čolić nikada nije pristupio botoksu ili drugim estetskim intervencijama, te se odlučno protivi crtanju ili oblikovanju obrva. Pored ishrane i nege, Čolić veoma vodi računa o fizičkoj aktivnosti. Dnevno pređe preko deset kilometara pešačeći i redovno vežba, a njegova posvećenost održavanju vitalnosti nije ostala neprimećena ni u medijima. Takođe, san igra ključnu ulogu u njegovom očuvanju vitalnosti, te u proseku spava od sedam do deset sati, uz obaveznu popodnevnu dremku.

Zdravko Čolić je primer kako se posvećenost zdravom načinu života može odraziti na izgled i vitalnost, te njegov primer inspiriše mnoge da vode računa o svom telu i duhu, bez obzira na godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading