POSLE RASKIDA SA ZORANOM NAŠAO NOVU PEVAČICU: Isplivao snimak na kome su VEOMA PRISNI (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper priznao da ovo neće biti po volji njegovoj bivšoj devojci!

POSLE RASKIDA SA ZORANOM NAŠAO NOVU PEVAČICU: Isplivao snimak na kome su VEOMA PRISNI (FOTO)

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović, MC Stojan

Reper MC Stojan nedavno je privukao pažnju javnosti raskidom veze sa pevačicom Zoranom Mićanović, koja je 22 godine mlađa od njega.

Iako je pokušavao da se pomiri sa bivšom devojkom, to se nije desilo, a poznati reper je nastavio da aktivno koristi društvene mreže kako bi ostvario kontakt sa njom.


Međutim, nedavno je iznenadio javnost objavom snimka na društvenoj mreži TikTok, na kojem je pevao uz nastup jedne druge pevačice.

Naime, on se javno obratio Barbari Bobak, koja ga mu je zatim uzvratila pozdrave.

U okviru tog snimka, reper je postavio pitanje svojim pratiocima:

- Ljudi, koje je Barbara godište?

 

 

Ova objava izazvala je burne reakcije među njegovim pratiocima, koji su spekulisali da je reper sada možda zainteresovan za novu koleginicu.

Mnogi su komentarisali ovaj snimak, sugerišući da je MC Stojan sada možda zainteresovan za Barbaru, dok je reper na sve to odgovorio šaljivim tonom, nagoveštavajući da to ne bi bilo po volji njegovoj bivšoj devojci.

Njegova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i podstakla brojne komentare na društvenim mrežama. Reakcije na ovaj snimak pokazuju da je MC Stojan i dalje predmet interesovanja javnosti, a njegove aktivnosti na društvenim mrežama i dalje izazivaju brojne spekulacije i komentare. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će reper nastaviti da intrigira svoje pratioce na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading