MC STOJAN I ZORANA PONOVO ZAJEDNO! Reper uhvaćen kako STRASNO LJUBI pevačicu na plaži!

Autor:

Zabava

18.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravili nesuglasice!

MC STOJAN I ZORANA PONOVO ZAJEDNO! Reper uhvaćen kako  STRASNO LJUBI pevačicu na plaži!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

MC Stojan i Zorana Mićanović

Pevačica Zorana Mićanović nedavno je okončala vezu sa kolegom MC Stojanom, a nedavno su se sreli na primorju u Crnoj Gori, prenosi Telegraf.

Po svedočenju pomenutih medija, MC Stojan je bio na plaži kada je ugledao Mićanovićevu sa prijateljima i srdačno je pozdravio, poljubio i zagrlio. Njihov susret nakon raskida je bio vrlo prijatan, a čini se da su ostali u dobrim odnosima.

Raskid i susret na primorju

Podsetimo, Zorana i MC Stojan su raskinuli početkom juna, nakon kratke romanse. Zorana je priznala da je bila ljuta na pevača i da čak nije želela da mu se javi na telefon. Međutim, njihov nedavni susret na primorju pokazuje da su uspeli da održe prijateljski odnos uprkos raskidu.

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Stojan i Zorana

Njihove izjave o partneru

U jednom podkastu, Zorana je otkrila neke od Stojanovih osobina, poput toga da je narcisoidan, ali i da je stidljiv pred kamerama. S druge strane, MC Stojan je javno odgovorio na te izjave, ističući da je važno voliti i ceniti sebe, te da je samopouzdanje ključno za sticanje poštovanja drugih.

Iako su njih dvoje okončali romansu, njihov susret na primorju ukazuje na to da su uspeli da zadrže prijateljski odnos. Ostaje da vidimo kako će se njihovi odnosi razvijati u budućnosti, ali je očigledno da su oboje odlučni da ostanu u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading