SVI SU MISLILI DA JE MILICA PAVLOVIĆ KONZERVATIVNA: Pevačica priznala šta misli o odnosima na JEDNO VEČE! ŠOK!

Autor:

Zabava

08.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je svojevremeno otvorila dušu o ovoj temi!

SVI SU MISLILI DA JE MILICA PAVLOVIĆ KONZERVATIVNA: Pevačica priznala šta misli o odnosima na JEDNO VEČE! ŠOK!

Foto: M. P./ATAImages.

O ljubavnom životu Milice Pavlović malo se toga zna. Pevačicu mnogi smatraju konzervativnom, ali je ona svojevremeno pričala o intimnim odnosima, te priznala šta misli o onima na jedno veče. 

- Bitno je upoznati osobu, nemam ništa protiv ni intimnih odnosa za jednu noć, ali da ti se to desi nekoliko puta u životu, ne mora to da bude svakog meseca - rekla je Milica svojevremeno za "Prvu TV".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Pavlović je svojevremeno pričala o odnosima na jedno veče

Inače, Milica je nedavno digla veliku prašinu pred finalni meč Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, pevačica je otkrila šta joj se dogodilo noć pre toga na nastupu.

- Dečko iz publike mi pokazuje sliku Novaka i Alkaraza i uz to neku tabelu, pogledajte moju facu kad sam pomislila na tren da sam permutovala dane, vreme finala i njihovog meča - napisala je Milica Pavlović i stavila emotikone koji plaču od smeha, a onda nastavila:

- Ljudi moji, ne samo danas u finalu, nego od kada se rodio, Bog je Novaku predodredio da bude najveći ikada teniser. Danas pratimo finale punog srca, što takav čovek hoda ovim prostorima i dolazi iz Srbije, sa Balkana... Novače uz tebe smo! - poručila je pevačica putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Pavlović doživela zanimljivu situaciju na nastupu

Pevačica je nedavno održala nekoliko velikih koncerata, a priznala je i da je zbog njih ostala bez novca.

- Sad nemam ni dinara. I torbicu sam počela da ostavljam. Nije mi žao nijednog dinara. Dok god se budem bavila ovim poslom, radiću ga ili kako treba, ili neću nikako. Povući ću se i posvetiću se seoskim radovima i radu u štampariji sa svojim ocem. Kad nemam para, pitam prijatelje ili menadžera za pozajmicu i brzo to vratim. Nisam osoba kojoj treba mnogo. Znam koje lekove treba da popijem da me ne boli glava sutra kad počnu da stižu fakture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading