PUKLA BOGATSTVO ZA PRIVATNI AVION: Milicu Pavlović na aerodromo u Nišu sačekalo IZNENAĐENJE (FOTO)(VIDEO)

Autor:

Zabava

14.07.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O potezu mlade pevačice bruji cela javnost!

PUKLA BOGATSTVO ZA PRIVATNI AVION: Milicu Pavlović na aerodromo u Nišu sačekalo IZNENAĐENJE (FOTO)(VIDEO)

Foto: printskrin instagram

Popularna pevačica Milica Pavlović iznajmila je privatni avion kako bi održala obećanje koje je na koncertu u Novom Sadu dala svojim fanovima.

Naime, ona je oduševila javnost kada je pokazala kako drži do svoje reči date pred publikom u dvorani Spens. 

Tako se u jednom danu pojavila na svadbi u Aleskincu, a da bi stigla na zakazani nastup na stadionu u Vlasenici, koja se nalazi u Republici Srpskoj morala je da se vozi privatnim letom. 

- Milica je papreno platila privatni avion koji ju je čekao na niškom aerodromu. Odatle je poletela za Tuzlu, gde je sačekao vozač koji je odvezao pravo na koncert u Vlasenici - ispričao je izvor blizak pevačici.

Kako bi sve stigla na vreme, angažovala je školskog druga koji ju je iz Aleksinca dovezao na aerodrom u Nišu, gde ju je sačekalo iznenađenje.

Podsetimo, Milica je poziv za svadbu svojih fanova dobila pred publikom u Novom Sadu, gde je javno obećala da će pevati mladencima prvi ples.

Kako je rekla, tako je i učinila, te nije pitala za cenu.

Pored toga što se pojavila na svadbi kao specijalni gost, te im otpevala pesmu "Praštaj" za prvi ples, Pavlovićeva je donela i prigodan poklon. 

 

https://www.instagram.com/p/C9X4NuaNSOu/

 

U znak zahvalnosti, mladenci su pripremili dar i za pevačicu, koja se time takođe pohvalila na društvenoj mreži, gde inače sve deli sa svojim pratiocima.

Svatovi su pali u trans kad su videli pevačicu, koja je po svaku cenu održala obećanje i usput se odlično provela na svadebenom slavlju u Aleksincu.

Međutim, kako je bila u stisci s vremenom, za koncert se presvlačila tokom leta u avionu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading