NAŠOJ PEVAČICI PREKINUT NASTUP ZBOG NOLETA: Šokirala se kad je shvatila šta se DEŠAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović ispričala anegdotu, pa pružila podršku Đokoviću!

NAŠOJ PEVAČICI PREKINUT NASTUP ZBOG NOLETA: Šokirala se kad je shvatila šta se DEŠAVA! (FOTO)

Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia, Printscreen/AmiG show

Novak Đoković u finalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu igra protiv Karlosa Alkaraza, a cela Srbija je uz njega, u nadi da će naš sportista osvojiti svoju prvu zlatnu medalju na OI. Mnoge javne ličnosti pružile su podršku Noletu, između ostalog i pevačica Milica Pavlović, koja je otkrila šta joj se dogodilo na nastupu pre finala.

Republika

Foto: Profimedia

Nole i Alkaraz se trenutno bore za zlatnu medalju

- Dečko iz publike mi pokazuje sliku Novaka i Alkaraza i uz to neku tabelu, pogledajte moju facu kad sam pomislila na tren da sam permutovala dane, vreme finala i njihovog meča - napisala je Milica Pavlović i stavila emotikone koji plaču od smeha, a onda nastavila:

- Ljudi moji, ne samo danas u finalu, nego od kada se rodio, Bog je Novaku predodredio da bude najveći ikada teniser. Danas pratimo finale punog srca, što takav čovek hoda ovim prostorima i dolazi iz Srbije, sa Balkana... Novače uz tebe smo! - poručila je pevačica putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Milice Pavlović

Podsećanja radi, Nole se, nakon što se plasirao u finale teniskog turnira, obratio svojim fanovima putem objave na društvenoj mreži Instagram.

- Dugo sam sanjao da se u bojama Srbije borim za najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju! Srbija će imati medalju u nedelju!!!! Veseli se srpski rode - poručio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading