MILICA PAVLOVIĆ SE ZALEPILA ZA ZGODNOG GRKA! Folkerka napravila haos zbog objave! Evo sa kime se fotografisala na odmoru (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su prokomentarisali da bi zgodni Grk i naša pevačica bili savršen par, te da je on tip muškarca kakav Milici pristaje.

MILICA PAVLOVIĆ SE ZALEPILA ZA ZGODNOG GRKA! Folkerka napravila haos zbog objave! Evo sa kime se fotografisala na odmoru (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović otišla je u Grčku kako bi se odmorila i malo predahnula od turneje "Lav", a ono što je svima zapalo za oko jeste fotografija sa zgodnim frajerom!

Naime, Milica je sa drugaricama posetila koncert svog kolege, grčkog muzičara Argirosa Konstantinosa, koji na grčkom jeziku izvod numeru "Praštaj", za koju je Milica kupila autorska prava i od nje napravila veliki hit.

Foto: Instagram printscreen

Milica Pavlović i Argiros Konstantinos

 

Milica je kolegu posetila u bekstejdžu, sa njim porazgovarala, čak se i fotografisala, dok je u njegovom zagrljaju na licu imala blagi osmeh.

Mnogi su prokomentarisali da bi zgodni Grk i naša pevačica bili savršen par, te da je on tip muškarca kakav Milici pristaje.

Ona je, pak, ostala suzdržana, ali je kolegu sa profesionalne strane nahvalila, te je uz zajedničku fotografiju napisala:

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

- Prvi put sam slušala Argirosa Konstantinosa i odlazim prepuna utisaka i prelepih reči za njega, bend, publiku. Bravo - rekla je pevačica koja je pokupila samo najlepše utiske. 

Inače, popularna pevačica Milica Pavlović iznajmila je privatni avion kako bi održala obećanje koje je na koncertu u Novom Sadu dala svojim fanovima.

Naime, ona je oduševila javnost kada je pokazala kako drži do svoje reči date pred publikom u dvorani Spens. 

Tako se u jednom danu pojavila na svadbi u Aleskincu, a da bi stigla na zakazani nastup na stadionu u Vlasenici, koja se nalazi u Republici Srpskoj morala je da se vozi privatnim letom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading