MILICA PAVLOVIĆ UŠETALA MLADENCIMA NA SVADBU: Svatovi je gledali u čudu, a ona ih jednim potezom ODUVALA (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.07.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rečeno-učinjeno! Pevačica održala reč koju je nedavno dala ovom nepoznatom paru.

MILICA PAVLOVIĆ UŠETALA MLADENCIMA NA SVADBU: Svatovi je gledali u čudu, a ona ih jednim potezom ODUVALA (VIDEO)

Foto: M. P./ATAImages

Milica Pavlović

Atraktivna pevačica Milica Pavlović ispunila je obećanje dato na svom koncertu u Novom Sadu, kada je javno pred publikom rekla da će se pojaviti na svadbi svojih fanova od kojih je upravo te večeri dobila pozivnicu.

Naime, Milica je u Spensu doživela vrlo neobičnu situaciju kada joj je zaljubljeni par, dok je pevala pesmu "Praštaj" uručio pozivnicu za svoje venčanje. Ona je pred celom dvoranom dala da će doći na njihovo svadbeno veselje u Aleksinac, što je sada i učinila.

Detalje ovog događaja podelila je i sa pratiocima na društvenoj mreži, a kako se vidi na snimku, ona je stigla baš na prvi ples, te je, kako je ušetala, odmah mladencima zapevala njihovu omiljenu pesmu "Praštaj".

 

 

Koliko divne energije, ljubavi i sreće. Pozivnica za ovo venčanje nije slučajno došla u moje ruke i mnogo sam srećna što sam je "spazila" na koncertu u Spensu i imala prilike da budem deo jednog novog početka naših divnih mladenaca Katarine i Milana. Hvala vam na pozivu, ulepšali ste mi dan i podsetili me koliko je lepo videti ljude koji se tako vole kao vas dvoje! Bilo mi je zadovoljstvo da budem deo vašeg divnog dana - napisala je pevačica ispod objave na Instagramu.

Inače, Milica je na svadbi blistala u roze haljini koja je isticala njenu figuru, a kosu je vezala u visoki rep, što je odlično upotpunilo ceo autfit.

Iako je sam njen dolazak mladencima bio najbolji dar, ona je u rukama nosila i poklon.

Gosti na venčanju bili su oduševljeni i euforični kada su ugledali popularnu pevačicu na slavlju, pa su joj u transu aplaudirali, a zatim u sjajnoj atmosferi uživali sa njom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading