POTRESNA OBJAVA ĆERKE ISIDORE BJELICE NA DAN NJENE SMRTI: Prošlo je četiri godne otkad ju je UZELA opaka bolest, bol i tuga NE PRESTAJU (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila Pajkić se oglasila na četvrtu godišnjicu smrti čuvene spisateljice!

POTRESNA OBJAVA ĆERKE ISIDORE BJELICE NA DAN NJENE SMRTI: Prošlo je četiri godne otkad ju je UZELA opaka bolest, bol i tuga NE PRESTAJU (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV BK telecom / BK televizija Karic, Instagram/vilapajkic

Isidora Bjelica i Vila Pajkić

Prošlo je četiri godine od kako je spisateljica Isidora Bjelica izgubila bitku sa opakom bolešću. Povodom još jedne tužne godišnjice njene smrti, ćerka Vila Pajkić odlučila je da se oglasi na društvenoj mreži Instagram i još jednom javno se obrati svojoj majci.

- Najbolja od nas - napisala je kratko Vila u okviru svoje objave, podelivši zajedničku fotografiju sa svojom majkom Isidirom, dodavši i emotikon belog srca, a potom na svom "storiju" objavila i sliku neba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

Inače, Pajkićeva je nakon porodične tragedije otvoreno govorila o svojoj majci i velikom gubitku koji je pre četiri godine doživela. 

- Sećanja su uvek tu i ja sa puno ljubavi uvek pričam o njoj... Sećanja su uvek tu i ja sa puno ljubavi uvek pričam o njoj - istakla je ćerka naše proslavljene spisateljice u emisiji "Scena".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Isidora Bjelica uvek je bila ponosna na svoju ćerku Vilu

Podsećanja radi, Isidora Bjelica je hrabro vodila bitku sa opakom bolešću pre nego što je 2020. godine preminula. Godine 2012. dijagnostikovan joj je rak, zbog čega je prošla kroz tešku operaciju gde su joj odstranjeni oba jajnika, materica i trbušna maramica. Ipak, Isidora je svoju borbu sa bolešću vodila hrabro i otvoreno, čak pomažući drugima koji su se takođe borili za svoj život.

- Imam kancer jajnika koji se širi kao požar. Danas mogu da budem u remisiji, a za dva meseca na samrti. U borbi s rakom nema pravila. Zato sam tragala za lekom u 12 zemalja. Četiri puta sam bila na ivici smrti i četiri puta se vraćala. Videla sam koliko je čovek glup i malen. Od trenutka dijagnoze život je logor. Ne znaš kada će te odvesti na pogubljenje, a svaki novi dan je mučenje. Pojma nemaš šta si kriv i što te muče, a opet veruješ u čudo i nadaš se. Kažu ovo nije život... Sve ih razumem, ovo nije za živog čoveka. Molila sam dragog Boga da me snaga i zdrav razum ne izdaju. Da nemam vere, verovatno bih odustala već pri prvim najstrašnijim fizičkim mukama. Mnogo mi znače molitve i reči mog duhovnika jer je on čovek neverovatnog smirenja, a smirenje je sve. Nismo mi šporet da nas neko popravi. Niko ne zna šta je ta bolest, ali dokazano je da radost i pozitivan stav neverovatno povećavaju šanse da se preživi, pod uslovom da čovek želi da preživi. Čovek mora oprostiti sebi, a to je dobrim osobama najteže. Jer mnogi rak karakterišu kao suptilno samoubistvo - pričala je Bjelica svojevremeno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Isidora Bjelica bolovala je od raka jajnika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading