VODITELJKA PINKA UHVAĆENA BEZ BRUSA NA SNIMANJU EMISIJE! Usnimili je na kvarno, pa sve objavili!

Autor:

Zabava

07.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković u nikad slobodnijem izdanju.

VODITELJKA PINKA UHVAĆENA BEZ BRUSA NA SNIMANJU EMISIJE! Usnimili je na kvarno, pa sve objavili!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Sanja Marinković ponovo je privukla pažnju javnosti provokativnim izdanjem dok je šetala ulicama Beograda. Njen besprekoran izgled i samouverenost su nešto što mnoge žene mogu da joj pozavide, a evidentno je da izgleda fenomenalno čak i u svojim pedesetim godinama.

Nedavno je Sanja Marinković na društvenim mrežama podelila svoje izdanje koje je izazvalo veliku pažnju javnosti. Na snimanju svoje emisije, Sanja se pojavila u slobodnom izdanju, bez brushaltera. Ovo izdanje je pokrenulo lavinu poruka, a Sanja je uz fotografije poručila: "Moj radni dan. Spremna. Ajde da pokidamo". Ovaj stajling je istakao njene besprekorne noge, dok je sama Sanja izgledala sjajno u svojim pedesetim godinama.

 

Pored svog uspešnog poslovnog života, Sanja ne krije da bi volela da se zaljubi do ušiju. Nedavno je izjavila za "Blic" televiziju da svaka žena, bez obzira na svoju ostvarenost i zrelost, traži nekoga ko će uliti osećaj bezbrižnosti svojim stavom i zagrljajem. Sanja ističe da je takav partner ključan za osećaj rešenosti problema i lakoće u nošenju sa svakodnevnim izazovima.

- Kada je reč o toj meri ljubavi, bilo koliko da je žena ostvarena, da je uspešna, zrela i mudra, svaka od nas traži tog nekog koji će da svojim stavom i zagrljajem ulije taj osećaj bezbrižnosti, da može da je sačuva, da je tu kad njoj treba i taj možda nestvaran osećaj da su svi problemi rešeni. Ti kad pored sebe imaš takvog partnera sve oko sebe možeš sa lakoćom da nosiš - rekla je nedavno za Blic.

Sanja Marinković i dalje ostaje ikona stila i samopouzdanja, privlačeći pažnju svojim hrabrim modnim izborima i iskrenošću u izražavanju svojih želja i osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading