SIN KATARINE ŽIVKOVIĆ IMA SPECIJALNU POSETU! Otkrivena tajna iz doma popularne pevačice, nadala se da niko neće saznati za ovo!

Autor:

Zabava

07.08.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković isplanirala sve do detalja.

SIN KATARINE ŽIVKOVIĆ IMA SPECIJALNU POSETU! Otkrivena tajna iz doma popularne pevačice, nadala se da niko neće saznati za ovo!

Foto: M. M./ATAImages

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković, nakon boravka u porodilištu Narodni front, konačno je izašla sa svojim naslednikom. Iako je bila suzdržana pred kamerama, kratko nam je otkrila da je odlično i da joj je "najlepši osećaj na svetu držati bebu u rukama". Njen sin, čije ime je otkriveno, dosad nije bio u javnosti, a pevačicine drugarice su ga izvele da bi izbegao medijsku pažnju.

- I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli - rekla je Kaća za Republiku, a kako smo saznali, bebu je ranije izvela njena drugarica.

Porodica Katarine Živković, kako prenosi Telegraf, priprema veliko slavlje povodom rođenja njenog sina. Pozvane su Kaćine kolege, saradnici i bliski prijatelji da bi zajedno proslavili ovaj srećan događaj.

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Katarina Živković

 

Otkrivamo da je dečak dobio ime Stefan, što je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji već godinama. Ime Stefan je grčkog porekla i dolazi od reči stephanos, što znači kruna ili venac. Ime nosi snažnu hrišćansku simboliku venca koji predstavlja nadu i večni život. Interesantno je da je ime Stefan godinama najpopularnije ime za dečake u Srbiji.

Podsećanja radi, pevačica se nakon porođaja oglasila iz bolnice.

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trudnoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće - napisala je je Živkovićeva u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading