SRCEPARAJUĆA OBJAVA SANJE MARINKOVIĆ UZNEMIRILA JAVNOST: Voditeljka napokon prekinula tišinu, pa otkrila potresne detalje o RAZVODU!

Autor:

Zabava

11.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković poslala brutalnu poruku.

SRCEPARAJUĆA OBJAVA SANJE MARINKOVIĆ UZNEMIRILA JAVNOST: Voditeljka napokon prekinula tišinu, pa otkrila potresne detalje o RAZVODU!

Foto: printscreen/Kurir TV

Voditeljka Sanja Marinković je odlučila da napusti Srbiju na neko vreme i otputovala je van granica zemlje. Na svojim društvenim mrežama redovno deli fotografije i trenutke sa svog letovanja, pružajući uvid u svoj odmor. Nedavno je objavila sliku iz lokala na plaži gde pozira u crnom jednodelnom kupaćem kostimu iznad šanka. U opisu fotografije istakla je važnost posvećivanja vremena sebi i uživanja u trenucima opuštanja, što je naišlo na veliku pažnju njenih pratioca.

- Čekamo decu posle treninga, čekamo da nas on posle tri dana zagrli, čekamo da stigne plata, čekamo da se neko seti da nam kaže kako bi bilo lepo da mislimo malo i na sebe. I obično nikada ne dočekamo - napisala je Sanja u opisu fotografije na kojoj nije skidala osmeh sa lica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sanja Marinković

Podsećanja radi, Sanja Marinković se 2020. godine razvela od Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju. Otvoreno je govorila o razvodu, ističući da su se rastali kao bračni partneri, ali ne i kao prijatelji i roditelji svog sina. Otkrila je da je dobila zvaničnu potvrdu o razvodu od advokata upravo tokom boravka sa prijateljicama i decom u Dubaiju, što je bio neočekivan, ali i simboličan trenutak. Nakon razvoda, Sanja je potražila stručnu pomoć i istakla važnost psihoterapije kao leka za emocionalne boli i nesigurnosti. Pored toga, priznala je da je i posao bio terapija u teškim trenucima, ali da je takođe bila iskrena o trenucima kada je osećala potrebu da zaplače čak i pre ulaska u studio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

12.07.2024 12:16

Takve su i tvoje kolege, muskarci, koji sebe smatraju bitnim, a porodicu nebitnom.