ĆERKA SAŠE POPOVIĆA POKRENULA NOVI BIZNIS! Napustila DVA fakulteta, posvetila se manikiru, pa prešla na OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra ponovo iznenadila javnost!

ĆERKA SAŠE POPOVIĆA POKRENULA NOVI BIZNIS! Napustila DVA fakulteta, posvetila se manikiru, pa prešla na OVO! (FOTO)

Foto: Republika.rs/ATA images

Saša Popović, Suzana Jovanović, Aleksandra Popović

Aleksandra Popović, ćerka kreativnog direktora "Granda" Saše Popovića i pevačice Suzane Jovanović, privlači pažnju javnosti svojim skromnim pristupom životu i izuzetnim preduzetničkim duhom. Iako je imala priliku da se osloni na porodično bogatstvo, Aleksandra je odlučila da krene svojim putem i izgradi svoju karijeru.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Popović

Aleksandra je svojevremeno donela odluku da napusti dva fakulteta i posveti se kursu za manikir, a sada je ponovo iznenadila javnost. Naime, ona je krenula da se bavi ručnom izradom i prodajom nakita, što je objavila na društvenoj mreži Instagram. Ona je podelila delić svog kreativnog procesa, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika.rs

Ćerka Saše Popovića

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović slove za jedan od najskladnijih parova na estradi. Poznato je da je Saša prihvatio Suzaninog sina iz prvog braka i posvetio se porodičnom životu sa njom i njihovom ćerkom Aleksandrom. Iako su članovi porodice Popović retko eksponirani u javnosti, o njima se malo zna, a oni važe za izuzetno skromne ljude.

Saša je svojevremeno pričao o biznisu svoje ćerke i odluci da napusti dva fakulteta.

Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja. Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj „smarta“– rekao je Popović svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading