TRAGEDIJA U DOMU NIKOLINE KOVAČ! Deda joj iznenada PREMINUO, ovo je POSLEDNJA FOTOGRAFIJA iz bolnice, oproštajno pismo KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

06.08.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač objavila je potresnu fotografiju sa ocem iz bolničkog kreveta, a potom se na dirljiv način oprostila od njega!

TRAGEDIJA U DOMU NIKOLINE KOVAČ! Deda joj iznenada PREMINUO, ovo je POSLEDNJA FOTOGRAFIJA iz bolnice, oproštajno pismo KIDA DUŠU!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Nikolina Kovač na Instagram profilu objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta, gde sedi sa dekom, a tim povodom je obavestila svoje pratioce da je on iznenada preminuo. 

Nikolina je potom u opis fotografije ostavila potresno oproštajno pismo, kojim je izrazila najdubljnu tugu povodom smrtnog slučaja koji je zadesio. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nikolina Kovač intervju

 

- Koliko mi samo nedostaješ, mozda po malo sebično, ali sam mislila da niko iz moje porodice ne može nikada da nas napusti, znas me večiti iluzionista koja u svemu vidii roze boje, a znaš me toliko dobro da i sama sebe nisam toliko poznavala koliko si ti mene osećao, sve moje dobro si izvlačio na površinu, radovao mi se istinski, neka mi svi oproste, ali niko mi se tako nikada nije oduševljavao istinski, iz dubine duše, naši razgovori preko telefona, naše budalaštine, tvoje smejanje, razgovori o svemu i svačemu od filozofije do kako su mi deca, kad’ će više taj album, nemoj više mršati nije ti je lepo?…divila sam se tvojoj inteligenciji, smislu za humor, tvojoj radosti prema životu, raskošnoj lepoti, činjenici koliko si bio u svakoj životnoj situaciji gospodin, a to se ne postaje, čovek se rađa sa tim, a ti si do posljednjeg trenutka ovozemaljskog puta bio dostojanstven, jedna od najrevnosnijih ljudskih osobina, koju vrednuju posebni, a to si bio ti moj deda, moja ljubavi… Vidimo se jednog dana na nekom ljepšem mjestu… Zauvijek tvoja Nina… - napisala je Nikolina u opisu fotografije. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading