CECA RAŽNATOVIĆ ČESTITALA ORLOVIMA NA POBEDI: Pevačica se OVIM rečima obratila Srbima!

Autor:

Zabava

06.08.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović objavila snimak iz porodičnog doma.

CECA RAŽNATOVIĆ ČESTITALA ORLOVIMA NA POBEDI: Pevačica se OVIM rečima obratila Srbima!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Starsport

Srpska pevačica Ceca Ražnatović oglasila se na društvenim mrežama povodom istorijskog uspeha srpskih košarkaša na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon plasiranja srpske košarkaške reprezentacije u polufinale, Ceca je uputila čestitke igračima na sjajnoj pobedi nad Australijom.

U emotivnom postu na svom Instagram profilu, Ceca je podelila snimak odlučujućih trenutaka meča i napisala: "Bravo momci!". Ovim gestom, popularna pevačica je pokazala svoju podršku i ponos zbog izvanrednog uspeha srpskih sportista na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović čestitala Orlovima na pobedi

 


Ceca Ražnatović nije jedina javna ličnost koja je oduševljeno reagovala na uspeh srpskih košarkaša. Mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta, estrade i javnog života pridružile su se čestitkama i izrazile divljenje za hrabru igru i veliku borbu koju su srpski košarkaši prikazali na terenu.

Nakon pobede nad Australijom, društvene mreže preplavile su brojne emotivne reakcije navijača širom Srbije. Slike i snimci slavlja, zajedničko navijanje i ponosni komentari osvanuli su na internetu, dok su ulice gradova odjekivale odjekivale od euforičnih povika i pesama podrške.

Uspeh srpskih košarkaša na Olimpijskim igrama još jednom je pokazao kako sport ima moć da ujedini ljude i podstakne osećaj zajedništva. Čestitke i pozitivne energije koje su preplavile društvene mreže svedoče o tome kako sport može da inspiriše i podstakne pozitivne emocije širom zemlje.

Nakon velike pobede u četvrtfinalu, srpski košarkaši sada ulaze u polufinale sa velikim očekivanjima navijača širom sveta. Njihova hrabra igra i neumoljiva borba privukle su pažnju globalne sportske javnosti, a sada se sa nestrpljenjem iščekuje nastavak takmičenja i mogući istorijski uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading