VODITELJKA RTS SE OGLASILA NAKON PRVOG ZLATA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Cela Srbija ustala na NOGE zbog naših heroja (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina ne krije koliko je ponosna na naše predstavnike na Olimpijadi!

VODITELJKA RTS SE OGLASILA NAKON PRVOG ZLATA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Cela Srbija ustala na NOGE zbog naših heroja (FOTO)

Foto: Manuele Mangiarotti/Profimedia

Na Olimpijskim igrama u Parizu, Zoran Arunović i Damir Mikec su doneli Srbiji prvu zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj na deset metara, što je izazvalo veliko oduševljenje u našoj zemlji. Njihov trijumf nad parom iz Turske u finalu je bio više nego impresivan, a Srbija je s ponosom prihvatila ovaj istorijski sportski uspeh.

Ovim povodom oglasila se i voditeljka RTS, Dragana Kosjerina, koja je na društvenoj mreži Instagram podelila snimak slavlja naših sportista nakon što su shvatili da su osvojili zlato, ne krijući koliko ju je ova vest obradovala.

Republika

Foto: instagram.com/dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina se oglasila nakon prve zlatne medalje za Srbiju

- Radost i ponos - napisla je Kosjerina kratko u okviru svoje objave na pomenutoj socijalnoj platformi.

Inače, Zorana Arunović je osvojila zlatnu medalju u Parizu, čime je zaokružila svoju impresivnu karijeru u streljaštvu. Zorana se streljaštvom bavi od 2001. godine, a njen talenat i predan rad doveli su je do vrhunskih rezultata. Postala je svetska prvakinja u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara 2010. godine, a takođe je primila nagradu za sportistkinju godine u Srbiji. Njena posvećenost sportu je bila izuzetna, jer je u jednom intervjuu otkrila da je morala da se odrekne mnogih stvari kako bi postigla vrhunske rezultate.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Zorana Arunović i Damir Mikec doneli Srbiji prvo zlato na OI 2024

- Propustila sam sve 18. rođendane, 4 ekskurzije u srednjoj školi, ali, koliko mi je, s jedne strane, bilo krivo jer propuštam baš taj socijalno momenat, toliko sam, s druge strane, bila okej sa tim. Zašto? Zato što radim nešto što stvarno volim i što sam u nekom trenutku percipirala kao svoj poziv. To je moja budućnost. Ja tu želim da budem najbolja - otkrila je Zorana u podkastu "Miljanov korner".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading