VEZA INDI ARADINOVIĆ I ZORANA MARJANOVIĆ MARKETINŠKI TRIK! Kakva ljubav, kakvi bakrači, sve je fejk!

Autor:

Zabava

06.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi korisnici društvenih mreža mišljenja su da je veza Indi Aradinović i Zorana Marjanovića laž, te da rade sve po dogovoru, a krajnji cilj je pevačicin novi album, na kojem radi kompozitor.

VEZA INDI ARADINOVIĆ I ZORANA MARJANOVIĆ MARKETINŠKI TRIK! Kakva ljubav, kakvi bakrači, sve je fejk!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Otkada su se pojavili zajedno u javnosti, o odnosu Indi Aradinović i Zoranu Marjanoviću mnogo se piše i komentariše, a kada su se navodno posvađali, pa ubrzo nakon toga i pomirili, mnogi korisnici društvenih mreža su mišljenja da je njihova veza fejk, te da rade sve po dogovoru, a krajnji cilj je pevačicin novi album, na kojem radi Marjanović.

Foto: Instagram.com

 

Naime, nakon vesti da su Indi i Zoran raskinuli na društvenim mrežama su se nizali komentari u kojima stoji da nisu mogli da raskinu ukoliko nisu u vezi.

- "Kakva veze, sve je marketinški trik", "Dobro njemu, višestruko bolje njoj", "Niko drugačije ne bi pisao o dvoje nebitnih ljudi, kao što su oni", "Čovek poznat po tome što je ubio suprugu, pa smotao njenu drugaricu, koja ga koristi za pesme, divota", "Kakva ljubav, kakvi bakrači, sve je fejk" - bili su samo neki od komentara.

Foto: Instagram printscreen

 

Međutim, pevačica se nakon navodne vesti da je raskinula sa Zoranom oglasila za Telegraf.rs i objasnila o čemu se radi.

- Istina je, mi tri-četiri dana nismo bili zajedno, ali smo se u međuvremenu pomirili, bili smo u kontaktu, nismo prekinuli, više smo se sporečkali - rekla je Indi, pa otkrila razlog zbog kog je došlo do navodne svađe.

- Iskreno, sporečkali smo se oko pesme, oko aranžmana. Sada smo zajedno, evo probudili smo se, pijemo kafu i krećemo put studija da preuzmemo konačno pesmu. Nadam se da se nećemo više oko pesama svađati - priznala je Indi kroz smeh, pa dodala:

- Završili smo dve pesme do sada, čekamo sada da preuzmemo. Definitivno imamo prvu gotovu pesmu, trebalo je da imamo više, oko toga se malo svađamo. On smatra da nije još vreme. Ja sam navalila da treba neku pesmu da otpevam, a on je negirao. Čuva pesme za kasnije, pa mi kaže: "Nije sad momenat, nije ovo za tebe. Znam ja šta je za tebe." Klasika, mi tako već godinama, nije to ništa novo. Često ulazimo u sukobe, te kreativne, ali eto, ako je tri i po dana nešto veliko i znači, eto, jeste, tako je - objasnila je Indi za gore pomenuti medij

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading