SVI DETALJI HAOSA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! ŠOK! Raskinuli posle BURNE SVAĐE, pa se POMIRILI!

Autor:

Zabava

06.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon vesti o raskidu!

SVI DETALJI HAOSA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! ŠOK! Raskinuli posle BURNE SVAĐE, pa se POMIRILI!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Danas je kao bomba odjeknula vest da su pevačica Indira Aradinović Indi i kompozitor Zoran Marjanović raskinuli. Kako se pisalo, odlučili su da nastave poslovnu saradnju, ali njemu je teško pao raskid.

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - priča izvor blizak pevačici i kompozitoru.

- U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - otkrio je sagovornik "Kurira".

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, ST/Nemanja Pančić

Danas je odjeknula vest da su Indi i Zoran raskinuli

Nakon ove vesti, oglasila se Indi. Ona je potvrdila da su njih dvoje imali sukob, ali su se u međuvremenu pomirili.

- Istina je, mi tri-četiri dana nismo bili zajedno, ali smo se u međuvremenu pomirili - rekla je Indi, pa otkrila razlog zbog kog je došlo do svađe.

- Iskreno, sporečkali smo se oko pesme, oko aranžmana. Sada smo zajedno, evo probudili smo se, pijemo kafu i krećemo put studija da preuzmemo konačno pesmu. Nadam se da se nećemo više oko pesama svađati - priznala je Indi kroz smeh.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi otkrial da se pomirila sa Zoranom

Nesuglasice su ubrzo rešili, pa su se ponovo "bacili" na posao.

- Završili smo dve pesme do sada, čekamo sada da preuzmemo. Definitivno imamo prvu gotovu pesmu, trebalo je da imamo više, oko toga se malo svađamo. On smatra da nije još vreme. Ja sam navalila da treba neku pesmu da otpevam, a on je negirao. Čuva pesme za kasnije, pa mi kaže: "Nije sad momenat, nije ovo za tebe. Znam ja šta je za tebe". Klasika, mi tako već godinama, nije to ništa novo. Često ulazimo u sukobe, te kreativne, ali eto, ako je tri i po dana nešto veliko i znači, eto, jeste, tako je - objasnila je Indi.

- Nije, zato što smo bili u kontaktu, nismo mi prekinuli, više smo se sporečkali - rekla je Indi za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading