ZORAN MARJANOVIĆ I INDI OTIŠLI KORAK DALJE! Pevačica udarila žestoku kontru, svi bruje o njenom najnovijem potezu!

Autor:

Zabava

20.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi ne mari za negativne komentare.

ZORAN MARJANOVIĆ I INDI OTIŠLI KORAK DALJE! Pevačica udarila žestoku kontru, svi bruje o njenom najnovijem potezu!

Foto: Instagram printscreen

Zoran Marjanović i Indi Aradinović

Nakon što je Indi Aradinović Indi priznala da je u vezi s kompozitorom Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelene Marjanović, cela javnost je u šoku.

Međutim, pevačica nastavlja da uživa u svojoj ljubavi sa čovekom kome se sudi zbog ubistva supruge, a koliko im je veza ozbiljna govori i to što je Marjanović Indi upoznao sa ćerkom Janom, koju ima iz braka sa Jelenom.

Naime, na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj su Zoran, Indi, a između njih njegova i Jelenina ćerka Jana, koja je izrasla u pravu lepoticu, u društvu žene koja je i napravila ovaj selfi. Aradinovićkina poznanica je obavila sliku na kojoj svi deluju srećno i zadovoljno.

Republika

Foto: Instagram.com

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

 

Ubrzo je osvanula nova fotografija, koju je Indi podelila putem svog Instagram profila, pa se da zaključiti da se pevačica ne odvaja od Marjanovića i da je njihova veza sve ozbiljnija, iako mnogi i dalje sumnjaju u to. Indi je odlučila da ide protiv svih i izbori se za svoju ljubav, a na fotografiji se jasno vidi da uživa u Zoranovom društvu, s obzirom da nije skidala osmeh sa lica. Oni svaki slobodan trenutak provode zajedno, a prijatelji su, po svemu sudeći, lepo prihvatili vest o da su u vezi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

Podsetimo, kružile su priče da Jelena Marjanović i Indi nisu bile u dobrim odnosima, što je za života za medije tvrdila i Zoranova pokojna majka Zorica.

Iako Indi negira da je između njih bilo nesuglasica, i dalje se mnogi sećaju momenata u kojima je bilo razloga za Jeleninu ljubomoru.

Mnoge poznate ličnosti osudile su Indirinu vezu sa Zoranom, a navodno joj je to potemetilo odnose i sa porodicom, koja se nikako ne slaže sa njenim izborom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading