HITAN APEL ORGANIZATORIMA: Razmotrite odluku o održavanju koncerta Željka Bebeka u Beogradu!

Autor:

Zabava

06.08.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Sandra Božić povodom Bebekovog koncerta u Beogradu!

HITAN APEL ORGANIZATORIMA: Razmotrite odluku o održavanju koncerta Željka Bebeka u Beogradu!

Foto: ATA Images, Profimedia

Članica Predsedništva SNS Sandra Božić poručila je da organizatori koncerta hrvatskog pevača Željka Bebeka ozbiljno treba da razmotre odluku da li on treba da se održi u Beogradu 15. novembra zbog Bebekovog sramnog veličanja zločinačke akcije "Oluja".

- Svako ko ima obraz, ne bi davao doprinos u obeležavanju stvaranja države na krvi i progonu jednog naroda. Svako s druge strane bira publiku za koju će nastupati. Međutim, licemerno je makar i pomisliti da pesmom i veseljem treba proslavljati i podržavati tvorevinu nastalu iz zločinačke operacije “Oluja”, a onda se nadati da će vas isti taj narod dočekati raširenih ruku - rekla je Božićeva i dodala:

- Srbima se s druge strane zabranjuje ulazak u Hrvatsku za najmanji pomen Jasenovca kao mesta masovnog ubijanja od strane ustašakih vlasti, što smo mogli da vidimo i onda kada je predsedniku Vučiću zabranjeno da položi cvet u Jasenovcu. Verujem da će organizatori razmotriti odluku o održavanju koncerta - istakla je Božić, prenosi "Informer".

Republika

Foto: Tanjug AP

Sandra Božić

Podsećanja radi, Željko Bebek, nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta", održao je koncert povodom sramne proslave zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, koji su organizatori nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede". Pevač se oglasio pred nastup i dodatno razbesneo naš narod.

- Evo nas u Gospiću, dobo smo jeli, malo ćemo se odmoriti, a večeras u deset sati vidimo se na igralištu Lički Osik. Puno vas voli Bebek - poručio je pevač na Instagramu, dok je sa čašom vina u ruci zvao sve da dođu na veselje.

Republika

Foto: Instagram.com

Željko Bebek pred sramnu proslavu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading