JEZIVO! Željko Bebek nazdravlja na SRAMNOJ proslavi "Oluje", a od Beograda NE ODUSTAJE! Srbijo, zabrani mu ulaz!

Autor:

Zabava

06.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" razbesneo naš narod!

JEZIVO! Željko Bebek nazdravlja na SRAMNOJ proslavi "Oluje", a od Beograda NE ODUSTAJE! Srbijo, zabrani mu ulaz!

Foto: E-stock, Tanjug, Profimedia

Željko Bebek, nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta", održao je koncert povodom sramne proslave zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, koji su organizatori nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede". Pevač se oglasio pred nastup i dodatno razbesneo naš narod.

- Evo nas u Gospiću, dobo smo jeli, malo ćemo se odmoriti, a večeras u deset sati vidimo se na igralištu Lički Osik. Puno vas voli Bebek - poručio je pevač na Instagramu, dok je sa čašom vina u ruci zvao sve da dođu na veselje.

Republika

Foto: Instagram.com

Željko Bebek pred sramu proslavu "Oluje"

Potom je delio snimke sa koncerta i hvalio kako je sve izgledalo. Kako smo ranije pisali, pevač nema problem da peva na sramnoj proslavi "Oluje", a da zarađuje novac u Srbiji. Naime, on je zakazao koncert u Sava centru 15. novembra, povodom 50 godina karijere. Pevača su osudili mnogi, a oglasio se i Aleksandar Aca Stanimirović, jedan od osnivača benda "Amadeus".

- Sram ga bilo što je pevao na godišnjici "Oluje". To je veoma tužan događaj jer je veliki broj ljudi stradao i mislim da nije ljudski da se na taj dan održavaju koncerti i peva. Ovo njemu nije prvi put da nastupa na godišnjici "Oluje". On je pevao i 2012. godine, nakon čega je izjavio da je zahvaljujući njemu ovaj tužni događaj postao "narodna proslava". Apsolutno podržavam želju da mu se zabrani održavanje koncerta u Sava centru, jer ljudima koji pljuju Srbiju, nije mesto u istoj - rekao je Aca Amadeus za "Informer".

- Pitao bih i menadžere kako ih nije sramota da mu nakon svega zakazuju koncert u našoj zemlji? Nadam se da do tog koncerta neće ni doći - jasan je Stanimirović.

Republika

Foto: ATA images

Aca Amadeus

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading