KAĆA ŽIVKOVIĆ BEZ SINA NAPUSTILA PORODILIŠTE: Pevačica otkrila šta se dešava! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Zabava

06.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Farme 3" viđena sa drugaricama ispred "Narodnog fronta"!

 

 

Popularna pevačica Katarina Živković se porodila pre nekoliko dana u GAK "Narodni front", i na svet donela sina Stefana. Međutim, danas je porodilište napustila u pratnji dve drugarice, ali bez sina u rukama.

Pevačica je, kako je rekla, još uvek u medijskoj ilegali, ali je dala kratku izjavu i otkrila kako se snalazi u ulozi majke.

- I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli - rekla je Kaća za "Republiku", a kako smo saznali, bebu je ranije izvela njena drugarica.

Kaća se porodila 2. avgusta ove godine, a sinu je dala moćno ime. Stefan je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji već godinama. Ime je grčkog porekla koje dolazi od reči "stephanos", što znači kruna ili venac. Zato se za svakog Stefana veruje da je krunisan ili ovenčan, a ime se dovodi u vezu sa snažnom hrišćanskom simbolikom venca koji predstavlja nadu i večni život. Posle imena Luka, ime Stefan je godinama najpopularnije ime za dečake u Srbiji. Tome je posebno doprinela odluka Jelene i Novaka Đokovića da svom prvencu daju upravo ovo ime, pa su mnogi budući roditelji krenuli njihovim stopama.

Podsećanja radi, pevačica se nakon porođaja oglasila iz bolnice.

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trunoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće - napisala je je Živkovićeva u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Prvo oglašavanje Kaće Živković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading