PORODILA SE KATARINA ŽIVKOVIĆ!

Autor:

Zabava

02.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica krije radosne vesti!

PORODILA SE KATARINA ŽIVKOVIĆ!

Foto: Amig show

Poznata pevačica Katarina Živković je postala majka, saznaje Kurir. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se odlično osećaju. Pevačica je u zdravstvenu ustanovu stigla u sredu, a carski rez je obavljen jutros. Otkako je saznala da je trudna, Katarina je odlučila da čuva radosne vesti za sebe, ne otkrivajući čak ni pol deteta niti identitet svog partnera. Katarina je na svet donela sina.

Pevačica je ranije pričala o trudnoći i svom partneru, te otkrila zbog čega ga krije.

- Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti.

- Sama sam donela odluku da se povučem, ali sam dobila podršku od menadžera i dragih ljudi. Kao da mi je pao kamen sa srca. Ovde sam stavila tačku, rekla sam šta se dešava, dostojanstveno se povlačim. Ovo je najlepša stvar na svetu. Ovo mi je prioritet - rekla je ona ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Živković nedavno pokazala stomak

Katarina je do petog meseca trudnoće krila svoje blagosloveno stanje od javnosti, ali nakon priznanja, redovno iznenađuje svoje fanove fotografijama na kojima rado pokazuje svoj trudnički stomak. Nakon saopštenja da je trudna, odlučila je da se povuče iz javnosti i posveti se trudnoći. U emisiji "Amidži šou" ispričala je da je ovo njeno prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, te da se povlači kako bi se u potpunosti posvetila ovom blagoslovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading