OPROŠTAJNA PORUKA POZNATOG PEVAČA NAJEŽILA CEO BALKAN: Sve je spremio za svoj ODLAZAK!

Autor:

Zabava

04.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo na koji način je tražio da ga isprate!

OPROŠTAJNA PORUKA POZNATOG PEVAČA NAJEŽILA CEO BALKAN: Sve je spremio za svoj ODLAZAK!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Muharem Serbezovski

Proslavljeni pevač narodne muzike, Muharem Serbezovski, nedavno je izjavio da planira da se povuče sa estrade. Iako mu glas još uvek dobro služi, on ističe da je došlo vreme za "penziju", te da će njegov odlazak zasigurno ostaviti veliku prazninu na muzičkoj sceni.

- Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost, pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je Serbezovski, prenosi Grandov portal.

Republika

Foto: Youtube/ Grand Magazin Tv Grand

Muharem Serbezovski se povlači sa estrade

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere te da će im odati poštovanje jednim posebnim gestom na njegovim budućim koncertima.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading