ŽELJKO BEBEK IPAK PEVAO NA PROSLAVI ZLOČINAČKE "OLUJE": S čašom ALKOHOLA poziva na SRAMNO SLAVLJE, pojavila se ŠOK-FOTKA!

Autor:

Zabava

05.08.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Bebek ponovo provocira!

ŽELJKO BEBEK IPAK PEVAO NA PROSLAVI ZLOČINAČKE "OLUJE": S čašom ALKOHOLA poziva na SRAMNO SLAVLJE, pojavila se ŠOK-FOTKA!

Foto: ATA Images, Profimedia

Poznati pevač Željko Bebek nastupio je u nedelju 4. avgusta u Gospiću, administrativnom središtu Ličko-senjske županije, na proslavi akcije hrvatske vojske "Oluja". Pre nastupa Bebek je podelio skandalozni snimak na Instagram profilu, u kojem je najavio koncert i sramno se pohvalio gostoprimstvom i ukusnom hranom koju je imao prilike da proba u Gospiću.

Foto: Instagram.com

Željko Bebek Instagram

 


Nakon nastupa na društvenim mrežama su se pojavili snimci s koncerta, a jedan od njih prikazuje Željka Bebeka kako peva numeru "Prvak svijeta" pred stotinama ljudi. Ovaj potez izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, gde su mnogi izrazili nezadovoljstvo i negodovanje zbog Bebekovog nastupa na proslavi akcije "Oluja".

Akcija "Oluja" je jedna od najkontroverznijih vojnih operacija u novijoj istoriji Balkana, koja se, prema procenama, ubraja u jedno od najsurovijih etničkih čišćenja na području bivše Jugoslavije. Tokom akcije "Oluja" proterano je oko 220.000 Srba, dok je, prema nekim izvorima, ubijeno oko 2.000 osoba, a više od 700 i dalje se vode kao nestalo. Ovaj događaj predstavlja duboku ranu za srpski narod, dok se u Hrvatskoj ovaj dan obeležava kao "dan pobede".

Nastup Željka Bebeka na proslavi akcije "Oluja" izazvao je veliku pažnju javnosti i podstakao različite reakcije. Ovaj događaj još jednom je pokrenuo teška pitanja iz prošlosti Balkana i podsetio nas na duboke rane koje su ostale kao posledica ratova devedesetih godina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading