MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA PROLILA GORKE SUZE: Otkrila veliku istinu o sinu, Dijana mora da povuče RADIKALNI POTEZ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković grcala u suzama zbog sina Novaka Đokovića!

MAJKA NOVAKA ĐOKOVIĆA PROLILA GORKE SUZE: Otkrila veliku istinu o sinu, Dijana mora da povuče RADIKALNI POTEZ! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srđan, Dijana i Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ostvario je izuzetan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši zlatnu medalju, čime je dodatno popravio plasman Srbije na rang-listi osvajača odličja na najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Novakovi roditelji su ponosni na svog sina, a sada se na društvenoj mreći TikTok pojavio viralni snimak njegove majke Dijane iz jedne emisije, koja je u suzama pričala o tome koliko joj nedostaje vreme koje može da provede sa sinom. 

Foto: Telegraf/D:Kadić

Roditelji Novaka Đokovića, Srđan i Dijana

 

- Ali nas dvoje, ne mislim... Željna sam da pričam sa njim, to su retki trenuci, to su pola sata da mogu da izdvojim... Uvek ima ljudi oko njega, da l porodično, da l' treneri, kumovi, neko već... Nekad bih da ga uhvatim za ruku i da mu kažem samo nas dvoje, pusti sve drugo. Moraću to da uradim - izjavila je Novakova majka u jednoj emisiji, a snimak je postao viralan na društvenoj mreži TikTok.

 

@snikpe_grobar3

Dijana Đoković kroz suze otkrila sve tajne: "OSTALA SAM ŽELJNA NOVAKA." ♬ original sound - Snikpe3

 

Dijana se sa setom prisetila trenutka kada je prvi put ugledala Novaka, znala je da je on njen.

 

- Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, imala sam rupu u stomaku. Ali, hvala Bogu, sve je bilo kako treba - rekla Noletova majka i dodala:

- Čim su mi je doneli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez zavoja na glavi, mračan, rikao je kao magarac. Odmah sam rekla: 'Ovaj je moj, garantovano!' Boleo je od prvog dana, a izgledao je kao tromesečna beba - istakla je Dijana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading