ZBOG NOLETA NASTALA LUDNICA U DOMU GAGIJA JOVANOVIĆA! Ovako se slavi SRSPKO ZLATO: Trudna ćerka Anđela SKAČE od sreće, svi se grle (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija porodice našeg glumca postala hit na internetu!

ZBOG NOLETA NASTALA LUDNICA U DOMU GAGIJA JOVANOVIĆA! Ovako se slavi SRSPKO ZLATO: Trudna ćerka Anđela SKAČE od sreće, svi se grle (VIDEO)

Foto: instagram.com/_blejzmodesti

Nakon što je teniser Novak Đoković trijumfovao osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, njegovi prijatelji i kolege su mu uputili brojne čestitke. Među njima se istakao glumac Dragan Gagi Jovanović, koji je zajedno sa suprugom i koleginicom Brankom Pujić, trudnom ćerkom Anđelom Jovanović i njenim suprugom, atletičarem Mihailom Dudašem, proslavljao Noletov uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Kako se može videti na snimku koji je Anđela podelila na društvenoj mreži Instagram, njihov dom bio je ispunjen euforijom, dok su zajedno skakali, vrištali i grlili se, ne skrivajući oduševljenje. Gagi je bio posebno emotivan, sve vreme ispuštajući emotivne uzvike.

- Pa, neverovatno! Jao, Novače, jao... - drao se Jovanović, što je njegova ćerka podelila sa svojim pratiocima.

Podsećanja radi, Novak Đoković, jedan od najvećih svetskih tenisera, ostvario je značajan uspeh kako za sebe, tako i za našu zemlju, osvojivši zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Tokom meča protiv Španca Karlosa Alkaraza, Đoković je imao podršku svoje ćerkice Tare, koja je emotivno reagovala na očev trijumf. Inače, ova pobeda mu je omogućila da kompletira svoju kolekciju trofeja, dodajući jedini koji mu je nedostajao. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama

Nakon što je Srbiji doneo još jednu zlatnu medalju na Olimpijadi, reakcije estradnih ličnosti nisu izolastale, koje su Đokoviću uputile javne poruke. Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading