SANDRA AFRIKA RAZVEZLA JEZIK O AFERI SA VOLKOVIM: Otkrila sve detalje susreta sa Ivanom Bum Nikolić!

Autor:

Zabava

04.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika imala je susret sa Ivanom Bum Nikolić, nakon što se otkrilo da su imale istog dečka!

SANDRA AFRIKA RAZVEZLA JEZIK O AFERI SA VOLKOVIM: Otkrila sve detalje susreta sa Ivanom Bum Nikolić!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Milan Maricic

Pevačica Sandra Afrika nedavno je otkrila neke detalje o svojoj vezi sa bivšim fudbalerom Vladimirom Volkovim. Nakon što je javno priznala da je zatekla Ivanu Bum Nikolić golu u stanu Volkova, otkrila je da joj je bivši momak zamerio zbog toga.

Sandra je istakla da je dugo čuvala svoju privatnost, ali da je sada želela da pokaže i svoju drugu stranu. Iako je Volkov zamerio pevačici nekoliko stvari, ona je istakla da je na ovu ljubav stavila tačku te da su definitivno raskinuli.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Zamera on meni dosta stvari, ali to ćemo nekom drugom prilikom. Zamerio mi je što sam to rekla, ali to je moj život i to su stvari koje su se manje - više i znale. Puno godina sam ja čuvala svoju privatnost, sada sam želela da pokažem i svoju drugu stranu. Nisam ja sve ni rekla, ali deo svog života sam iznela jer ljudi ranije nisu znali ništa o meni. Negde je i on deo svega toga. Mislim da više nije ni bitno to što on zamera. Ima on taj momenat da iako je bivši zamera moje izjave. Ne znam što je to tako -rekla nam je Sandra i istakla da je na ovu ljubav stavila tačku.

- Nismo se pomirili. Sretnemo se nekada. Mi smo stalno raskidali i mirlili se, a sada je to - to. Definitivno je gotovo. Žao mi je što su se neke stvari vrtele po medijima. Bili smo jedno drugom ta neka ljubav koja se ne zaboravlja, ali to je sve život.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Afrika na promociji

 

Sandra je istakla da je Ivana nikada nije kontaktirala, ali da joj se javi kada je sretne na nekom događaju.

- Kada je izašla pesma "Drugarice spavajte sa njim", svi su tu priču od pre 5 godina povezali sa mojom pesmom. To nije nova priča i nisam pesmu iskreno nikome posvetila. Mediji su to prepisali tom momentu, ja sam se tome priključila, ako oni tako vide dobro. Ja sam celu tu priču ispričala već, svašta se dešava i ljudima sa javne scene i onima koji nisu. Ivana i ja se ne čujemo. Nikada se nismo ni čule. Stalno se srećemo po dešavanjima, javimo se jedna drugoj najnormalnije. Nemam problem ni sa kim.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading