DEVOJKA VUKA MOBA OTKRILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Autor:

Zabava

04.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova devojka Vuka Moba otkrila da su započeli zajednički život.

DEVOJKA VUKA MOBA OTKRILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana!

Foto: instagram.com/iamvukmob

Vuk Mob

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, ne krije svoju sreću u ljubavi sa pet godina mlađom devojkom, sa kojom je nedavno otpočeo zajednički život. Njihova romansa traje skoro pet meseci, a javnost je dobila uvid u njihovu intimu kroz devojčin Instagram profil, gde je odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

Jedno od pitanja koje je privuklo pažnju bilo je upravo ono o njihovom zajedničkom životu, na koje je devojka potvrdila da žive zajedno. Ovo otkriće nije izostalo da izazove interesovanje javnosti, koja je sa pažnjom pratila svaki detalj njihove veze.

- Živimo zajedno - otkrila je Vukova devojka na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Devojka Vuka Moba otkrila da žive zajedno

 


Pored pitanja o zajedničkom životu, devojka Vuka Moba dobila je i komplimente na račun svog izgleda, kada joj je jedan od pratilaca poručio da je do sada najlepša Vukova devojka. Ona je na ovaj komentar odgovorila skromno, zahvalivši se emotikonom srca, pokazujući tako skromnost i samopouzdanje.

Ova mlada ljubavna priča ne prestaje da intrigira javnost, koja prati svaki njihov korak i gest. Pored toga, Vuk Mob je nedavno iznenadio javnost otkrićem da njegov najmlađi brat Vasilije radi u njegovom novom lokalu. Međutim, iznenadila je i vest da je Vasilije nedavno dobio otkaz, što je izazvalo šok i smeh u studiju gde je Vuk otkrio ovu informaciju.

Foto: instagram.com/printscreen

Nova devojka Vuka Moba

 


Ovakve neočekivane vesti samo dodatno bude interesovanje za život i aktivnosti popularnog repera, kao i za njegovu ljubavnu priču sa atraktivnom devojkom koja je osvojila njegovo srce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading