LICE NAŠE PEVAČICE UNAKAŽENO! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU, pojavio se PRVI SNIMAK, u JEZIVOM je stanju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se prve slike pevačice.

LICE NAŠE PEVAČICE UNAKAŽENO! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU, pojavio se PRVI SNIMAK, u JEZIVOM je stanju! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Poznata pevačica Stefani Pavlović nedavno je doživela nezgodu prilikom koje je pala sa visine od čak 4 metra. Incident se dogodio tokom priprema za jedan od njenih nastupa, a povredila se u tom trenutku.

Stefani je nakon pada odmah prevezena u bolnicu, gde su joj lekari pružili neophodnu medicinsku pomoć. Nakon što se situacija smirila, pevačica se oglasila na društvenim mrežama kako bi obavestila svoje fanove o svom zdravstvenom stanju. Iznela je informaciju da se za sada oseća dobro i da je zahvalna što je izvukla živu glavu. Njeni pratioci su iskazali veliku podršku i brigu za nju u komentarima ispod objave.

- Pala sam sa 4 metra visine i hvala Bogu nemam nijedan prelom. Hvala ti Gospode što me uvek sačuvaš. Dobro sam prošla, kako je moglo da bude - poručila je Stefani Pavlović nakon pada. 

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 


Pored reakcija fanova, Stefani je dobila i veliku podršku svojih kolega i prijatelja iz muzičke industrije. Mnogi poznati muzičari su javno izrazili svoje želje za brz oporavak i pružili reči podrške pevačici u ovom teškom trenutku.

 

 


Iako je doživela nezgodu, Stefani Pavlović je pokazala neverovatnu unutrašnju snagu i optimizam. Njena hrabrost i pozitivan stav su inspiracija mnogima, a njeni fanovi su se složili da je to još jedan pokazatelj njene izuzetne ličnosti.

Nezgode se dešavaju, ali je važno kako se nosimo sa njima. Stefani Pavlović je pokazala izuzetnu snagu duha i hrabrost u trenucima izazova, čime je osvojila još veće poštovanje svoje publike. Želimo joj brz oporavak i puno uspeha u budućim projektima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading