BLAGO VOJAŽU! Skinula se reperova devojka - jedva OBUZDALA GRUDI, društvene mreže "IZGORELE" (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kujačić raspametila fanove na društvenoj mreži Instagram!

BLAGO VOJAŽU! Skinula se reperova devojka - jedva OBUZDALA GRUDI, društvene mreže "IZGORELE" (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Vojaž

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž skoro godinu dana uživa u ljubavi sa lepom Tamarom Kujačić, sa kojom trenutno boravi na Crnogorskom primorju. Pored nastupa, Vojaž koristi svaki trenutak da bude sa njom, a ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko vrelih fotki u bikiniju, koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž uživa sa devojkom na Crnogorskom primorju

Tamara se uslikala u više poza, a posebnu pažnju privukle su njene grudi, koje je kupaći kostim jedva obuzdao. Vojaž joj je ostavio emotikon belog srca u komentarima, a komplimenti su se samo nizali.

"Telo", "Vau, mačko", "Prelepa", "Ne mogu da prestanem da gledam", "Blago Vojažu", "Svaka čast, mala", "Kidaš", "Top", "Ženo, goriš", "Vau", "Devojko...", "Preslatko", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Inače, nakon nedavne neprijatnosti u Crnoj Gori, gde su ga gađali na nastupu, Vojaž je doživeo da mu policija u Ohridu upadne na koncert. Ovim povodom se nedavno oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Zbog policijske intervencije sam bio primoran da prekinem svoj nastup u Ohridu. Zbog preterane posećenosti i bezbednosne procene državnih organa interventna jedinica je reagovala i prekinula nastup i odvela me sa bine - napisao je Vojaž, pa dodao:

- Ohrid, bili ste sjajni! Jako mi je žao što se nastup prekinuo, jer je energija bila neverovatna, ali ne možemo protiv odluka državnih organa. Ja se nadam da ćemo uskoro moći da nadoknadimo ovo i napravimo još veći spektakl. Voli vas Vojaž i hvala vam na razumevanju - poručio je mladi treper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading