POLICIJA PREKINULA VOJAŽOV NASTUP! Interventna ga ODVELA sa bine, pojavili se prvi snimci! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

01.08.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruović se ovim povodom oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram!

POLICIJA PREKINULA VOJAŽOV NASTUP! Interventna ga ODVELA sa bine, pojavili se prvi snimci! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž sinoć je imao nastup u jednom poznatom klubu u Ohridu, koji je naglo prekinut zbog upada interventne policije. Vojaž se hitno oglasio i objasnio kako je došlo do toga da nadležni organi reaguju, a potom se izvinio fanovima.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava MIhajla Veruovića Vojaža

- Zbog policijske intervencije sam bio primoran da prekinem svoj nastup u Ohridu. Zbog preterane posećenosti i bezbednosne procene državnih organa interventna jedinica je reagovala i prekinula nastup i odvela me sa bine - napisao je Vojaž, pa dodao:

- Ohrid, bili ste sjajni! Jako mi je žao što se nastup prekinuo, jer je energija bila neverovatna, ali ne možemo protiv odluka državnih organa. Ja se nadam da ćemo uskoro moći da nadoknadimo ovo i napravimo još veći spektakl. Voli vas Vojaž i hvala vam na razumevanju - poručio je mladi treper.

Vojaž je objavio i nekoliko snimaka sa nastupa, na kojim se videlo da je klub pun.

Inače, Vojaž je nedavno nastupao i na Cetinju, gde je došlo do drame kad je grupica ljudi krenula da ga gađa.

- Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su pre njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dečko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila - naveo je izvor "Kurira".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading