VOJAŽ SE OGLASIO POSLE TUŽNIH VESTI: Poslao mu poruku koju dugo NEĆE ZABORAVITI!

Autor:

Zabava

25.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni mladi treper pružio podršku prijatelju!

VOJAŽ SE OGLASIO POSLE TUŽNIH VESTI: Poslao mu poruku koju dugo NEĆE ZABORAVITI!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vojaž

Fudbaler Dragiša Gudelj odlučio je da završi svoju karijeru nakon što je dva puta doživeo srčani zastoj na terenu dok je nastupao za Kordobu. Emotivnu odluku da se oprosti od fudbala saopštio je putem videa na društvenoj mreži Instagram, gde je izrazio svoju zahvalnost i oprostio se uz suze.

Republika

Foto: instagram.com/dragigudelj

Dragiša Gudelj se oprostio od fudbala

Podrška prijatelja iz sveta muzike

Jedan od Gudeljevih bliskih prijatelja i saradnika, poznati reper Mihajlo Veruović Vojaž, pružio je podršku fudbaleru putem društvenih mreža. Vojaž je istakao svoje divljenje prema Gudelju i poslao emotivnu poruku podrške, naglašavajući ponos zbog svega što je fudbaler postigao tokom svoje karijere.

- Ponosan sam na tebe, brate moj - napisao je u komentaru Vojaž.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragi i Vojaž su bliski prijatelji

Reakcije javnih ličnosti

Pored repera Vojaža, i snajka Anastasija Ražnatović se oglasila na društvenim mrežama slanjem emotivne poruke podrške Gudelju. Njene reči ispunjene su ljubavlju i podrškom, ističući veru u velike planove koje Bog ima za Gudelja.

- Bog ima velike planove za tebe. Volimo te - napisala je Anastasija

Emotivni oproštaj od fudbala

Gudelj je kroz suze u video poruci izrazio svoje osećaje i zahvalnost prema svima koji su bili uz njega tokom karijere. Njegova odluka da se povuče iz sveta fudbala pokazuje snagu i hrabrost u suočavanju sa izazovima koje je doživeo. Nakon niza emotivnih reakcija i podrške koju je dobio od prijatelja, porodice i javnih ličnosti, Gudelj će započeti novu životnu etapu, noseći sa sobom iskustvo i inspirišući druge svojom pričom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading