LUNA ĐOGANI ISPROZIVALA SUPERFINALISTE ELITE! Niko joj nije ni do kolena, njena izjava o POBEDNIKU će vas šokirati!

Autor:

Zabava

13.07.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani progovorila o životu nakon pobede u rijalitiju.

LUNA ĐOGANI ISPROZIVALA SUPERFINALISTE ELITE! Niko joj nije ni do kolena, njena izjava o POBEDNIKU će vas šokirati!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", odlučila je da se distancira od rijalitija i posveti porodici. U jednoj velikoj ispovesti, Luna je progovorila o životu nakon rijalitija i o svojim iskustvima tokom i nakon učešća u popularnom TV formatu.

S obzirom na to da se bliži kraj sedme sezone rijalitija u kome si ti bila drugi pobednik, reci mi kakva su bila tvoja iskustva nakon pobede i da li ti je rijaliti više toga dobrog doneo ili odneo?

- Rijaliti je mač sa dve oštrice, sve zavisi kako ga ti iskoristiš , imam i loše i dobre ali danas iz ove perspektive, rijaliti mi je doneo Marka, a Marko decu, hvala Bogu.

Dosta su te osporavali u toku trajanja rijalitija i nakon toga, doživela si veliki linč a opet si na kraju uspela da dovedeš svoj život u red i da izgradiš normalnu i zdravu porodicu. Kakvo je bilo mišljenje naroda nakon izlaska, da li si možda čula neku kritiku uživo od strane gledaoca kada su te sretali na ulicama?

Republika

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Nikada nisam doživela da mi neko priđe u lice i kaže nešto ružno, ja sam doživela i hejtere i obožavaoce, naučila sam da živim sa tim, shvatila sam da i ne treba svako da me voli. I uopšte mi ne smeta da me ljudi mrze, ne vole, osuđuju itd… I više uopšte ne mogu da dopru do mene, jer im ne dozvoljavam…

Možeš li da se setiš nekih od najsmešnijih momenata iz Zadruge 1 ili 2 koji će ti uvek izmamiti osmeh na lice, kao i nekih od najtužnijih momenata?

- Najsmešnijih momenata je bilo dosta, iskreno u tim zadrugama bilo je i dosta smeha, sale, zezanja, nekako smo znali da se zabavimo iskreno i da se vidi nekad nešto smešno i zanimljivo, a najtužnije su mi svakako scene sa roditeljima, na to sam jako slaba…

Da li si ostala prijatelj sa nekim zadrugarima iz tvojih sezona, i ako je odgovor da, sa kim?

- Jesam ostala u kontaktu sa par ljudi, ali prijatelja sam upoznala u sezoni 2 a to je Savo Perović, koji mi je danas kao brat i jedan pravi iskren prijatelj.

Sa ove vremenske distance da li se kaješ što si ušla u rijaliti ili bi ponovila celo iskustvo?

- Ne kajem se ni za šta u životu jer je sve tako trebalo, da li bi promenila da ali se ne kajem jer ne želim da živim sa kajanjem… Ali sada ne bih nikada ušla u rijaliti.

Da li si ispratila ovu sezonu i ko ti je od preostalih ukućana u kući najveći materijal za pobedu?

- Ne pratim rijaliti kao da gledam na tv-u ili da sam upućena skroz, ono što iskoči na Tiktoku jer je viralno ili na portalima toliko znam, iskreno ne vidim nikoga kao pobednika, jer mi niko nije iskren , svi mi deluju kao fanovi rijatlija i kao foliranti…

Da li bi možda ponovila svoje učešće u nekoj od narednih sezona kada bi dobila dobru novčanu ponudu?

- Nikada više ne bih ušla ni za koje pare, moj život je posvećen mojoj deci i one su mi najvažnije, nikada im ne bi oduzela ono što im je najpotrebije, a to sam svakako ja - majka - govorila je Luna Đogani za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading