LUNA I MARKO DONELI ODLUKU! Hitno se obratili, njihove reči PODIGLE fanove na noge! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

30.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka pokazala talenat u kuhinji!

LUNA I MARKO DONELI ODLUKU! Hitno se obratili, njihove reči PODIGLE fanove na noge! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", i njen suprug Marko Miljković iznenadili su pratioce na društvenim mrežama kad su otkrili svoju novu strast - kuvanje inspirisano kineskom kuhinjom. Nakon što su podelili slike praznih tanjira na Instagramu Luna je porukom napravila opštu pometnju među fanovima, koji su odmah posumnjali da im rijaliti-par sprema novo iznenađenje.

- Kad napravim kineze - našalila se Đoganijeva, dok je Miljković poručio da njegova supruga kuva za medalju.

Nakon što su mnogi pratitelji počeli da pitaju za recepte Luninih kineskih specijaliteta, Luna je pokrenula anketu na svom Instagram profilu, pitajući pratioce da li bi želeli da ona i Marko pokrenu novi Jutjub kanal posvećen kuvanju. Ova ideja nije iznenađujuća s obzirom na njihov uspešan kanal na istoj platformi i nedavno pokrenutu emisiju "Bunker". Izgleda da par planira da iskoristi popularnost i talenat za kuvanje da bi proširio svoj poslovni portfolio.

Pitate me svi za recept moje kineske hrane. Hoćete da vam snimimo "Sikter kičn" - pitala je Luna svoje pratioce, pa postavila anketu sa "da" i "ne".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Luna iznenadila Marka večerom

Podsećanja radi, Luna i Marko venčali su se 18. maja 2021. i ottad uživaju u porodičnom životu s ćerkama Miom i Lanom. Osim uspešne karijere na društvenim mrežama, par je pokazao da je moguće održati ozbiljnu vezu i brak nakon rijalitija, što je retkost u svetu rijaliti-zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading