LUNA ĐOGANI PODELILA VEST O POMIRENJU ANABELE I GAGIJA: Njeni roditelji ponovo zajedno, ne može biti srećnija zbog ove odluke!

Autor:

Zabava

06.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela i Gagi obradovali zajedničku podršku.

LUNA ĐOGANI PODELILA VEST O POMIRENJU ANABELE I GAGIJA: Njeni roditelji ponovo zajedno, ne može biti srećnija zbog ove odluke!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nekada veoma popularni denser Gagi Đogani, frontmen grupe Fanki Dži, koja je harala devedesetih, otkrio je da on i njegova bivša supruga Anabela Atijas planiraju da ponovo nastupaju zajedno.

Nakon razvoda od Anabele, sa kojom je i osnovao grupu, ova dens-atrakcija se raspala, pa je svako krenuo svojim putem. Anabela je nastavila solo karijeru, a Gagi je sa nekoliko pevačica pokušavao da održi grupu, ali mu bez Anabele nije polazilo za rukom.

- Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probelme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... I krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno, sedeli smo zajedno... I ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anabela Atijas i Gagi Đogani

 

- Imaćemo zajednički nastup Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godina. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno... Ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radim ispočetka. Najbolje sam živeo tih devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisam doživeo neku neprijatnost, uživao sam tada - zaključuje Gagi za Premijeru.

Luna Đogani, njihova ćerka, sada je podelila informaciju o njihovom zajedničkom nastupu, koja je obradovala brojne fanove:

Republika

Foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Anabela Atijas, Gagi Đogani i Luna Đogani

 

- Posle toliko godina, opet zajedno FUNKY G - glasila je najava za njihov nastup, koju je podelila Luna Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading