PRVE INFORMACIJE O NESTANKU MILANA STANKOVIĆA! Najbliži alarmirali javnost, pa saznali gde se skrivao!

Autor:

Zabava

13.07.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka izazvala totalnu pometnju!

PRVE INFORMACIJE O NESTANKU MILANA STANKOVIĆA! Najbliži alarmirali javnost, pa saznali gde se skrivao!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković, koji je poslednjih meseci bio van javnog života, nedavno je otkrio da se posvetio veri i pronašao mir na svetom mestu. Njegova koleginica Rada Manojlović izjavila je da je izgubila svaki kontakt s njim, dok su domaći mediji spekulisali o njegovom boravku na svetim mestima.

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je Rada iskreno za Blic.

Milan Stanković Stanković je nedavno objavio snimak dvorišta i manastira u kojem trenutno boravi, pokazujući da je pronašao mir na svetom mestu. Iako nije poznato tačno gde se nalazi, mediji su prethodno spekulisali da je boravio na Hilandaru na Svetoj Gori, gde je često odlazio i ranijih godina.

Podsetimo, Milan Stanković je poslednjih godina povukao se sa estrade, a javnost vrlo malo zna o njegovom privatnom životu. Kako je poznato, većinu vremena provodi u manastiru gde je pronašao mir i ispunjenje u pravoslavlju. Iako se spekulisalo da bi mogao da se zamonaši, poznato je da Milan to nije planirao. On je svoje vreme u manastiru iskoristio kako bi se posvetio izučavanju tajni crkvene kuhinje, a čak je i pomagao monaštvu u trpezariji.

Rada Manojlović je izjavom o nedostatku kontakta sa Milanom Stankovićem izazvala interesovanje javnosti, dok se o privatnom životu ovog nekada popularnog pevača i dalje vrlo malo zna. Očigledno je da su oboje krenuli različitim putem nakon raskida, te da su svoj fokus usmerili na potpuno različite životne sfere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading