INFORMACIJA O GODINAMA NAŠE VODITELJKE ŠOKIRALA JAVNOST: Dragana Katić proslavila rođendan, a na TORTI OVAJ BROJ!

Autor:

Zabava

03.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić proslavila je rođendan, a prijateljica joj priredila iznenađenje.

INFORMACIJA O GODINAMA NAŠE VODITELJKE ŠOKIRALA JAVNOST: Dragana Katić proslavila rođendan, a na TORTI OVAJ BROJ!

Foto: ATA Images

Voditeljka Dragana Katić proslavila je svoj 59. rođendan juče, a tom prilikom se obratila javnosti putem društvenih mreža. U emotivnoj poruci, istakla je zahvalnost svojim roditeljima na životu i ljubavi, naglašavajući važnost naučenih vrednosti u odgajanju dece i negovanju prijateljstava.

Ubrzo nakon objave, stigle su čestitke i pokloni, a posebno iznenađenje Dragani priredila je njena koleginica Vesna Milanović, poklonivši joj predivnu tortu. Ova gesta pokazala je prisustvo topline i pažnje među kolegama, dodatno naglašavajući lepu atmosferu koja vlada među njima.

Foto: Instagram.com

Dragana Katić proslavila 59. rođendan

 


Dragana Katić često ističe da je najponosnija na ulogu majke. Sa 30 godina dobila je blizance, a u jednom od intervjua istakla je zrelost i odlučnost u odluci da se razvede i sama nastavi da brine o svojim sinovima. Iako je suprug bio prisutan u odgajanju dece, Dragana je isticala svoju glavnu ulogu u tom procesu, naglašavajući važnost samostalnosti i odlučnosti u životnim izazovima.

Kada je donela odluku da bude samostalna majka, Dragana je suočila sa različitim reakcijama u porodici, ali je istrajala u svojoj odluci. Jasno i glasno objasnila je svoje razloge, ističući važnost ličnog izbora i životnog puta. Ova iskustva svedoče o snazi i hrabrosti koja je pratila Dragani u njenom životnom putu.

Dragana Katić je primer odlučnosti, hrabrosti i ljubavi prema porodici, ističući važnost samostalnosti i podrške u ostvarivanju životnih ciljeva. Njen rođendan je prilika da se još jednom istakne njena snaga i inspiracija koju pruža mnogima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading