BEBICA U ŽALOSTI OTKRIO INFORMACIJU O MILJANI KULIĆ NA IVICI ŽIVOTA! Nastao MUK uživo na Pinku kad se saznalo za njeno STANJE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama usred emisije, svi zanemeli!

BEBICA U ŽALOSTI OTKRIO INFORMACIJU O MILJANI KULIĆ NA IVICI ŽIVOTA! Nastao MUK uživo na Pinku kad se saznalo za njeno STANJE

Foto: Instagram printscreen

Tokom sinoćnjeg izdanja popularne emisije "Narod pita", voditeljka Maša Mihailović ugostila je u studiju televizije Pink doskošranje učesnike rijalitija "Elita 7", Jovanu Tomić Matoru, Nenada Aleksića Ša i Nenada Macanovića Bebicu. On je pred milionskim audtirorujumom otkrio detalje o dramatičnom periodu koji je njegova bivša partnerka, Miljana Kulić, prošla pre dve godine kada je hospitalizovana usled komplikacija nakon operacije želuca u Turskoj.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bebica u Narod pita

Naime, Kulićeva se tada suočila sa teškim zdravstvenim problemom koji ju je doveo do ivice života, Bebica je istakao da je bio uz nju tokom celog tog perioda, pružajući joj podršku i pomažući joj da se izbori sa izazovima koje je život postavio pred nju, kao i kako se to na njega odrazilo.

- Sve što je trebalo da se preda sudu, ja sam predao. Sve će se dokazati na sudu - otkrio je Macanović uživo u programu, pa zatim s knedlom u grlu dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bebica u Narod pita

- Bio je jako težak period za mene i nju tada kada je bila na ivici života. Tada smo svi bili uz nju, a ne bih voleo da to bilo ko oseti. Ja sam bio uz nju sve vreme, i moram reći da mi je drago što je to iza nje, i što se izborila. Meni je trebalo dosta vremene da shvatim, ali uspeo sam, to je deo mene i mog života.

Podsećanja radi, nakon što se podvrgla popularnoj operaciji želuca u Turskoj, Miljana Kulić nije slušala savete lekara da miruje i nikako da ne putuje, te se odmah nakon zahvata vratila u rodni Niš. Međutim, došlo je do komplikacija, te je hitno prebačena u Klinički centar Srbije, gde se tim stručnjaka borio za njen život, jer je bilo neizvesno da li će uopšte preživeti.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Miljana Kulić nakon operacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading